★J慧中時間又到了!(204)

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
講咗禁耐都好似唔見老貓,唔通佢真係挨唔到派5000
估計掌握晒大部份共諜名單,真打即時軍管拘捕,最大問題係台灣佬民眾嘅「戰爭意志」,未打覺得唔夠打,或者根本冇隨時開戰心態,自己亂先,台灣喺蔣經國時代,戰爭意志最佳,達到以佬心態

根據軍事佬講,開片1半係裝備後勤,1半係戰爭意志,缺1不可

上次喺台灣塔咗香港上市公司嗰1男1女,係高級別共諜,負責財務安排及聯絡,

而家仲未走得,估計爆晒名單,家陣共諜落網即爆料自保
台灣情報局直接cia管嘅

應該唔係流4嘅

台灣人咁多年嚟就係維持現狀派為大多數

都係想拖到時間解決問題咁
再講吓白羅斯同俄佬及支共關係,白俄本嚟係同俄佬搞俄羅斯聯邦嘅,點知白俄條撚屌耍吓耍吓耍咗普京十鳩幾年,著數就拎,例如條天然氣管通過白俄等佢抽水,優惠價格賣石油糧食軍火等等,著數俾足,結盟無期,普京前排先停晒優惠價格迫白俄,諗住等佢上檯講數,點知支共即時見縫插針經濟援助白羅斯,仲大舉投資當地,搞彎普京條計仔,你估普京點諗?

白羅斯劫機塔人,捉條反對派電視台認罪,支鬼嗰套嚟,你估吓白羅斯被支鬼滲透得幾利害?

唔好忘記幾年前普京同雜種開會,笑鳩佢「lonely warrior」,即係毒L,出醜全球,條撚屌自卑記仇嘅但忍得,冇發作係仲有求於俄佬,今日講撚到「平視世界」,建立「硬淨」形象,坐大必定搞鳩俄羅斯,俄羅斯得億幾人口,唔夠移民去邊境地區,好易被支鬼霸地
普京一黎就投毒,認錯依味野太幼稚
恐怕冇得揀,台灣存在對於支共合法性有影響,事實係通過政變奪取支境管治權,呢30年靠高速發展作為合法性,即係用錢買晒你哋權利,當經濟發展唔到落去,其合法性會受到挑戰,大家會比較
CCToy啲討論國際局勢,流於玩fans,1堆撐大豆佬,1堆撐支拜,十足以前撐譚伯同哥哥啲fans冇分別,分析以愛惡立場行先,嘥鳩氣。

睇老貓中晒毒就知
講返台山核電廠單嘢,原來換核燃料棒技術喺美帝1間叫Westinghouse嘅公司手,制裁中廣核換唔到,本嚟18個月換嘅,家陣搞咗兩年幾未換

換出嚟嘅核廢料可以製造核彈,所以美帝唔會理唔會輸出技術,反正爆唔撚到佢,分分鐘望佢爆㖭
都係等老貓上水傾傾點去佢講過乜鳩島,睇下掂唔掂,先要搵老貓探吓地形,準備食水食物燃料藥物,到時出事就閃
美國又唔係支那

好多方向嘅嘢要由元老院話事

唔係話邊個總統上場就可以改變到

正如個個話奧黑馬奶支

但佢臨落莊都攪咗個tpp出嚟唔受支鬼玩
唔攪9台灣會助長咗分離主義
老貓咪日日話我哋撐支拜,係奶支,被CCToy水,家吓咪變成資方A slave囉

我哋四獸&狙貓幫分析最客觀,通常都中,唔中都唔差得遠,炒賣都1樣,咪唔使被資方A
老貓 is very lamp

燈死維尼之餘而家連失業率都高咗
老貓whole day no show,係時候買個西瓜了
對俄佬嚟講,美帝威脅唔大,起碼唔會想滅俄佬霸地,最多係金融cap水,佢話事佢食飯都有碗粥食吓,支鬼唔同,佢食飯搶埋你碗粥,兼打你兩巴,對土地掠奪經濟掠奪都有興趣,甚至控制你,係俄佬睇嚟支鬼坐大危害國家安全。

呢個同支拜共同利益嚟,俄佬未必會圍毆,睇大局定晒見支鬼豬頭咁會抽水踢兩腳,然後要錢要地
美帝第六代戰機出場

https://youtu.be/Agb3q-hrDmc
見到負皮,不過未見貓影
busy @爬文
睇咩?
星期六日駛唔駛返工呀?
why唔睇4獸&狙貓幫分析?
鑽石山冷氣工墮樓昏迷 送院後不治
https://lih.kg/2580118

老貓, 返工=?
有咩文好爬?又去做5毛
根本係睇tbb
Viu 越來越過份

醫院都有鬼,咁sick 住邊?

https://youtu.be/kdC39bPetPs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞