★J慧中時間又到了!(204)

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
跟支那,廣州好多打咗都中招,改口只係打咗防止病發唔防感染
呢個就係制裁澳洲煤嘅結果
近5-6年係少咗錯鋒用電嘅

我記得18年時直頭話啲電好撚平

今年又有返

一星期停兩日左右
最後會話打咗可以求個安心

對心理健康有幫助
佔全部GDP 10%,其中大量水份喺基建,歐盟日本美國呢堆佔60+%,仲未計台灣嗰啲,點鬥? 支那本身天然資源缺乏,靠入口,外向型經濟,玩制裁好快石頭腳
個演員自己都冇打啦
錯峰一直有,只係電費貴左,但唔會停,家埋支國咁多電動車要叉電,1台車等如幾十台冷氣,仲未計N咁多果D單車,就算工業少左,電係用多左好多
聽聞公安部門,同老解既已經要打3針,因為內部話2針係無用
掘礦都係原因
印象中早幾年是少咗啲
支國係邊境深山做左好多電站為GDP, 但好多入唔到主電網,所以順便掘礦賺錢。
而主電網又係利得集團控制,好難入到去賣電。

正常電費係0.65, 礦場只係0.25, 如果無得掘礦,果D私人電站都死晒。
記得早幾年香港個漢咩鬼太陽能,一下子炒到上天,身家多過城哥, 但民企始終都係入唔到主電網,一下子停埋牌, 家下係咪都強制退出港交所?
15歲女遭偷拍裙底 32歲色魔落網
https://lih.kg/2570066

唔怪得老貓話唔開POST, 原來禽晚已經俾黑警預約扣捕
屌佢老味支鬼喺YouTube 搞嘅fake news 頻道,係咪好似老貓推薦比我哋嗰啲? 睇標題嚇撚死

7萬幾人訂閱,到今日得萬幾個view,冚家剷搵啲分身訂閱
唔係老貓嚟
老貓淨係鐘意阿婆底㗎
國安法都走咁多外資,反制裁法唔好講金融,外資公司都搬得7788.

本來聽到D外資公司去越南都停左,想留係支國,但最近又聽到支國分公司都炒晒人,都係過越南
老貓work左後,口味轉左正常返1%
又話個個想賺人仔
人口老化個市場仲有幾大吸引力? 越南平均人口年齡29歲,有1億人口,冇強制結匯,論市場更吸引

所以支共死都話仲有14億人口,俄佬專家估得8~9億,美國嗰邊估12億左右
以後戲院專播「戰螂」1、2、3....N
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞