[又話Gobear係負累嘅?] 2020-21 NBA季後賽討論區(26)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
外國人標準掛,睇過幾個榜評player外表,病閪同字母都排得前過書人。
cls LAL promise鼓佬有starter打,但要人食老底
剛剛睇咗3個榜
top 20都無字母
你係咩語區
DIU 意粉佬第2 CLS
呢個年代我諗正唔正選其實冇乜大不了 收局邊五個喺場上先係有料 唔知鼓佬點諗
應該都會寫埋至少出幾多啦
又可以輸多年
湖人個cap space咁樣 都好難有upgrade 唔會係下年奪冠最大熱門 再講鼓佬30歲都冇 搵多幾年錢先攞底薪入爭冠隊都未遲啦
咁我就唔知,我會睇呢啲係因為早幾個月前無意中睇到有個榜話Kobe 第一charm,我唔知係致敬定講真,又對外國審美觀好奇咪揾下。又真係見唔止一個榜放kobe第一。同時都係幾個榜見到字母。另外好多都排Farried好前但無見過crowder
我覺得佢打到咁拎到10M都偷笑
講咗出老底啦, 2.幾M

The Los Angeles Lakers are unlikely to re-sign Andre Drummond, unless he’s willing to accept a veteran minimum offer.
你覺得佢唔留潮人會拎到幾多
嗰啲半獸人look 最型最霸氣係Nene
無聊極nyk驚noel/robinson玻璃都起碼5M俾佢一年齋坐啦
未計mavs呢類,無星追到咪俾個7.5M一年你求鳩其
差唔多成個星期仲丁緊?
唔好咁啦,佢要丁到十一月㗎
仲有你地嘅三分命中率係所有Playoff隊入面最低
猢個意志好薄弱
建議抖返十一年
Goaltend唔吹
定啦
mk走,又爆cap
可以盡情g league簽哂啲最強三分射手
1984年計起is fine
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞