[又話Gobear係負累嘅?] 2020-21 NBA季後賽討論區(26)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
Kobe 肉獎
咁登得 多謝定fug 先
金塊好屈......
聽日pg會打成點
太陽而家算唔算超額完成
重睇咗gm2
話塊廢好不盡不實, 先唔講無murray, dozier, barton一場
Barton出返來俾想像中好, 但MPJ個傷幾有問題
空哂唔入, 唔想持球, 唔想cut, 射波拉起都有啲怪, 好可惜, 今年幾鍾意佢, 同時覺得佢應該贏MIP
簡單啲講, 齊陣的塊應該係西決底波來, 當然搏AG就得返下年一年玩

無咁多持球點下, 我對AG都幾不滿
唔知塊迷點諗, 首先gm1後AG屌塊look weak, 我覺得幾奇怪, mid season先trade, 個角色係佢?你同murray講, 叫Murray屌我都覺得合理啲
AG 1st quarter英雄咗一兩球, 完全係哂哂的, 最過份係頂ayton一兩球完全唔知撞, 你本身已經有時守crowder, 攻唔駛你咁多野做, 咪肉搏多啲囉

MPJ就傷, cam johnson食咗佢幾球靠速度, cp3球no look saric, 行到罰球線都無人close out, MPJ反應慢, 但今場太奇怪, 個背傷應該好影響, 所以收口了, 不過佢本身都易foul trouble, 成日俾cp bait到, 但求其, 新仔

Joker呢兩場有少少似返以前屌佢唔攻咁, 除咗講佢post move好撚殺食, 打所謂最限制到佢的ayton, 實則上應該要多3先open到個game, 呢點就唔多明, 板同boxout呢家野明明mpj/AG都做到, 問題又係AG好撚懶, 我真係接受唔到有力型的PF成場得一個板, 唔知佢有咩資格屌人

第二節有個possession, 塊連cut咗4次, 最後我地人堆哂係底, 跟住塊食open three, 幾精彩, 但塊啲人唔知點解成日無咩活力

唔打長了
最後
Rivers有啲on9, 打撚咗咁多年, 成日咁易俾人bait foul
Campa有啲dirty, 有啲flop, 但好撚正, 想像唔到如果murray仲係度, 佢食後備個廿分鐘會多幾多活力, playoff係要呢啲球員
家下塊係咪無咩leadership?特別防啲溝通麻麻地, 見到3夾saric, 係咪無人聽millsap講野? 「有鬼」呢種steal又幾次, 覺得Joker有啲垂頭喪氣
有波叔要保底西決
依啲嘢係食蕉上年上風嗰陣打嗰啲嚟

乜撚嘢good game

收皮啦,啲嘴臉真係好嘔心

贏波一定要串鳩對家,羞辱到佢係連登抬唔起頭先係正確做法

你估一句GoodGame食蕉就會開心返?

食蕉你感受到上年露寶嘅感受未
學你地而家休息?
潛能晒?
見到大腸勃起 開始感嘆十年前波叔單trade deal唔成
你件斷腳柏加坐輪椅去邊放暑假?
下季係咪轉打殘疾球隊?
Jabari 下年去金塊咩
同夫子一齊打匡智
米嘈打pg

似曾相識
Chris Paul is the first player with 15 PTS, 15 AST, 0 TOV in a playoff game since...

Chris Paul in 2014, who was the first player to do it since…

Chris Paul in 2008.
GHill 反波之路好難行
依啲先係路

食蕉好波
佢季中就後悔啦

口硬鳩軟
我不嬲誠實謙虛有禮
結果一樣
都係比咪嘈屌打
輪椅 柏加
下意識諗咗tp
不過求其,反正兩個都out of league
你勁廢
2:0 都怕左食蕉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞