[又話Gobear係負累嘅?] 2020-21 NBA季後賽討論區(26)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
我覺得都係時候唔覆佢
佢同夫子同lv
老鼠以前雖然都係ON9

但依加更加ON9
原來傳說中既thon maker都係澳洲仔
AD好用d
不如換mb啦
不了 AD真係好完美
玻璃
聽朝起身就笑柒班網狗
雖然GM為人好濕鳩
但佢反沾又反湧
佢哋潛晒水啦
有冇人覺得saric應該打stretch 4多過small ball 5?
只係suns 5號位唔夠人打先要佢頂
佢打雀會俾favors撞撚死
今季打三場, 腸全勝
saric的確唔夠佢撞, 但我地bench仲快過starter, reg bench出過cam johnson cam payne Carter, 你睇返favors正負, saric撞幾個possession, 出返去三分已經拉哂空間, 對三分加快的隊仲諗咩favors
唔係講你腸bench勁唔勁
而係saric適合打4定5
要拉spacing佢打4咪又一樣做到個效果
你腸個陣好似迫佢打緊一個唔啱打ge位
2010頭就話姐
依家仲講緊佢咁大份打4已經係偏慢, 仲要搵人打5
現今仲有邊隊會咁砌, 齋講playoff
鹿Portis咪又係F, claxton又係F, Millsap又係F, Dal(Powell已經極少出) Kleber又係F, Hawks無後備C
https://youtu.be/rvOFZQN_9Ro

就係打small ball 5先救番佢個career
saric最勁既skillset唔係佢射波,係佢既bbiq
係腸套system入面佢打small ball 5 lead bench先發揮到佢優點
Portis, claxton計返C啦
millsap老左太慢
kleber係打緊stretch 4呀,牛C位有KP boban,佢個擺位先應該係saric個定位
hawks內線唔好講啦
巴打條片無聲ge
你點計都求其了
但差唔多全部16隊都係bench打緊一大
claxton打法C, 但輕過saric唔少, 轉到做stretch 4, 網一定想
就真係想像唔到近年邊個砌隊會有bench係兩大, saric打4, 仲要搵人打5
鹿? portis, tucker
同埋你計DAL都幾奇怪, boban gm4先有得出, kleber打緊starter 4, KP C
到最尾三場已經係boban C KP starter 4
kleber的確之前係stretch 4, 但之後尾三場咪就係small ball 5
tucker計大好奇怪喎, 本身已經嚴重undersize
等於我都無聽過人叫covington做大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞