[又話Gobear係負累嘅?] 2020-21 NBA季後賽討論區(26)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
唔怕, 呢個世界我只怕弱者夫G
我地艇迷就唔同,輸2:0 3:2 果時驚都未驚過
三分線blk鳩書人三次
好波
講真驚鹿,韌性太差

鷹就,希望mb快啲收咧,傷膝啲隊醫都唔宣布收咧真係好撚癲,為左依一年拎Mb生涯搏好撚癲。。
Hunter 同 mb 同一個傷
打鷹唔洗出mb啦,76咁搏真係幾癲,當然mb個性格都一定唔撚理頂住上
我估mb俾龍絕殺對佢影響都幾大
有冇人知B Roy點解會傷得咁嚴重?明明佢個打法唔係好食力

我只係知佢急住復出打Mavs直接切咗半月板
好似兩邊半月板都切曬
半月板好撚傷,佢仲要好似冇晒
睇返韋迪真係幾癲
果年係差啲運既
08 14年結果係點
咪秒
今年EuroLeague MVP Vasilije Micić
He was selected by the Philadelphia 76ers with the 52nd overall pick in the 2014 NBA draft

On 8 December 2020, Micić's draft rights were acquired by the Oklahoma City Thunder
OKC啲運真係癲
如果再trade連個second round pick都可以當first round咁trade

Bulls reportedly consider trading for EL MVP Micic
Wade切左一邊咋
不過都已經好大影響
一邊都癲啦
仲要大學已經切再打左16年
想像唔到 閃電俠
唔切 會點
會唔會更快 定會好似rose咁
無就住 一下就傷獲甘

可能切左入NBA先識保養
好似話定期抽積水
Mb 心態>foj
啲澳洲仔都幾勁 點解nba咁少澳洲仔
苯西
佢唞咗咁多年仲話要唞肯定老死都唔肯啦
反骨榮計唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞