[角川+DMM]艦隊Collection [64] 日進友軍你打埋我個份

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
玩9 me?
出道支個兩場就潛點大破,一唔記得出道支就順利入王

人地就5揀1都中 我班女就盲嘅 次次都要全清咁滯

All35 3000桶開始 E5P2卡咗8萬油之後中間幾日回過下資
今次都算幾高消耗

少少心得
1. 刷閃
閃+警戒基本上無敵 係重巡姫感覺命中特別高
2. 盡量唔好退避
因為警戒陣係頭3隻減火力 退1隻就原本火力4號位廢咗
其實等於退2隻 (當然有信心鎖頭另計 我班女就盲嘅)
初月裝燈&要員 門神夜戰都可以大破進擊
問題唔太大 少少建議微調
1. 阿洲3隻水戰其實冇意思 反正空襲都係空失 其他就1隻都確保
唔想泊地修理都可以用噴二

2. 旗艦拎燈 呢樣嘢唔同人有唔同睇法
現時結論同大部份攻略勢都係建議2號位

3. 高雄3式彈 好似好多人唔對陸都拎會3式彈 睇邊度嘅
不如拎個電探仲好 有命中有索敵 fumo/GFCS仲有火力

4. Johnston 單炮冇用 不如直接補助水探爆雷燈 彈俾蜜瓜
.gun
你班友好撚過份
話說E4P4唔係有友軍既咩,做咩我友軍個制灰左
未F5?
我部電腦每日都熄
試下禁去主頁面再禁友軍個制
之前試過都唔得
btw而家清完cookie無嘢了
大佬我想跟你
E4P3 陸航點整
比人射爆晒
我3隊112 all in王點
潛點點搞
2先制對潛 用生命值硬接
貼多次
重爆係一啲用都無...
E5P2斬殺 Day2
1.門神勸退
2.門神風雲旗艦大破 同航 不熱 二傻+雪風援 王721唔見人/980
3.T有利 不熱 綾波援 王657/980
4.空襲勸退
5.潛水勸退
6.T有利 熱:姬/重巡/輕巡 日進援 6打3最後打剩王 王469/980
7.空襲勸退
8.潛水勸退
9.門神勸退
10.門神勸退
11.同航 熱 沉重巡x2/王57 二傻+夕立援 5打2 王451/980
12.門神勸退
13.空襲勸退
14.潛水勸退
禾周爛
今日嘅門神好準 專對住亞棍牙洲打
終於斬左e4p4,係時候打埋e5p1
1. 最上個電探冇用,換夜偵

2. 高雄上三式彈冇用,換照彈

3. 已經有特大CI,JOJO就專心雷CI

4. 阿洲係咁依都比支噴進炮防空襲,落1隻水戰

你之後上妙高就配雙雷雙3號炮
長波3雷定炮雷探
D3+雷+探 普通見張
好,跟你配
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞