[角川+DMM]艦隊Collection [64] 日進友軍你打埋我個份

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我只係撳到依個
我唔係M底
琴日斬丙死都唔入王都有小小嬲嬲地
呢個好似係export去另一個網event planner?
定係你原本張圖都係export出去 唔太熟
打建議打丁 最易唔洗燥
KC3又幾得意
我啲彈係咪識生仔
丁提好柒
咁某啲人眼中打丙都係好柒
咁在意人哋點睇點生存
自己玩得開心咪得
玩遊戲玩到唔開心燥底冇意思
真係打到好燥唔撚掂咪轉個難度輕鬆玩

有冇偷懶一睇就知
所以我選擇做丙提
唔使升複製人又有啲野玩,之後都打算頭幾個活動打甲/乙,無船先落丙
點解你會大上大落
我明明都有打活動EO
19年6月卡斬之外都好似係撈爆
佢入面係呁咁樣
唔識chok返個表出嚟
撈船撈到破產

中間有一條直線
E5P2卡斬,有冇建議?
試過陸長試過nelson都好似冇乜力,
3開幕雷都門神潛點瘋狂大破
打十幾場未見過強力友軍
因為強友軍今周末先黎
頂你我要日進呀
E2送架wo
想要2號機
頂我見kiton張友軍圖有四傻,重諗緊係咪要放DD卡強友軍
陸長洗下面 第一炮已經知9成結果
3支開幕雷會唔會太多 CLT唔係太破到甲
另外一隻CL工具人反潛都得
第三隻最上/大井?最上冇特效 大井低運
摩耶/羽黑會比較好
3雷清雜率高好多,門神都易過D(講開又講我都唔撚明,陸航宿骨到一隊,重要無論係3銀河1陸偵定係4銀河,炸兩波都可以沉得1部DD,都唔知做乜春)

用緊北上夕張最上,摩耶係一隊cut-in緊,本身跟kiton用妙高(主隊就用航巡搶制空),但係好似用開幕雷易入王少少
我都唔知係黑仔定乜,削血期唔計,斬殺期十出十大破勸退,換左3雷先叫好少少
出門個潛點好撚on9,差唔多想將陸航換曬東海去炸佢就算,反正入王點炸都炸唔到野
個建議就係等星期六
唔怪得之出事啦
你諗下你落3雷嘅機會成本係乜先 最上夕張都冇特效唔會穿到boss甲 你落夕張即係放棄左用cl做工具人嘅option 用最上即係放棄左用羽黑/摩耶ci嘅option
主隊用摩耶不如用阿大做aaci好過 放翻佢去二隊做戰斧出門炸嘅除左婚艦+打窿都係得翻祈禱一個option 同埋放炮支去門神點都抵玩過放東海去魚點
3雷清雜率高好多,門神都易過D(講開又講我都唔撚明,陸航宿骨到一隊,重要無論係3銀河1陸偵定係4銀河,炸兩波都可以沉得1部DD,都唔知做乜春)

用緊北上夕張最上,摩耶係一隊cut-in緊,本身跟kiton用妙高(主隊就用航巡搶制空),但係好似用開幕雷易入王少少
我都唔知係黑仔定乜,削血期唔計,斬殺期十出十大破勸退,換左3雷先叫好少少
出門個潛點好撚on9,差唔多想將陸航換曬東海去炸佢就算,反正入王點炸都炸唔到野
唔怪得之出事啦
你諗下你落3雷嘅機會成本係乜先 最上夕張都冇特效唔會穿到boss甲 你落夕張即係放棄左用cl做工具人嘅option 用最上即係放棄左用羽黑/摩耶ci嘅option
主隊用摩耶不如用阿大做aaci好過 放翻佢去二隊做戰斧
出門炸嘅除左婚艦+打窿都係得翻祈禱一個option 同埋放炮支去門神點都抵玩過放東海去魚點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞