有冇人覺得自己女朋友真係好好

395 回覆
487 Like 53 Dislike
樓主同大家都好sweet

我同女朋友一齊咗八年有多,有差唔多六年係long d 。 起初都唔知有冇可能維繫到,因為一切都係講個信字。我地到而家都仲好熱戀期, 基本上每分鐘都會whatsapp, 返工放工都會傾電話。
週末好多時都已經reserve咗俾對方,有時可能會傾一日電話或者facetime一日。大家都向緊自己目標進發, 對婚姻都有一定嘅憧憬同目標。我哋都傾過要結婚黎結束long d, 希望黎緊所有野順順利利 :)
平時一有機會我就會飛過去探佢,或者佢一放假就會飛過嚟探我, 兩個一齊去旅行係最開心嘅時候。
至於佢個人一啲公主病都冇,食飯成日主動提出AA。 雖然我次次都我畀, 但佢就會請我食返甜品 。佢個人亦都冇乜物慾, 最多都係買下化妝品護膚品咁。 咩iphone呀咩嘢電子嘢佢又係完全唔要,唔好。
諗落其實反而佢係男仔嗰邊,佢好理性, 咩都有邏輯,因果關係。而我係女仔嗰邊好感性,重感情嘅人。兩個人既世界好多時都係一凹一凸先會長久

sorry, 一時興起 , 打得長咗少少, 冇心騎劫樓主個post

Long D真係一個信字!好sweet呀
祝你地長長久久
ff太多傷身 保重身體
同我條女好似 只係佢有時會突然覺得好頹
我女朋友都係,仲要之前有單大獲野陪我渡過 好感激
我女朋友都係
無端端就會買下衫褲鞋襪連底衫褲都會買比我
就連女人天敵 ps4 佢都會買game送比我
仲要次次出街都自動送我番屋企再比我啪佢一獲
最抵死係啪完驚我攰話唔洗我送佢番去
對我好就唔在講,連我啲屋企人佢都會間唔中買下野食比佢地
個樣仲要好撚正又大籮又長腿
雖然港女無乜波但我一樣咁愛佢
有陣時我會覺得佢太好 好到我對唔住佢咁
咁希望你女朋友之後都唔會變啦
有女就收皮啦
屌你老母
集中回晒所有
"過左xx年再講"
"xx年後番黎再睇呢個po"

感謝你地嘅意見 不過其實我覺得同一句說話套落幾多年到都可以
e.g就算1年都好 過左2年再講啦

btw
我只係知道呢一刻 我好清楚感受到我女朋友嘅好 感受到佢對我嘅心意
而我亦唔會辜負佢
會用盡一切能力去回應同珍惜

咩幾多年之後再算果d 無謂去諗
我只要做好自己 而我亦100%相信我女朋友

自自然然就會可以一直行落去
趁戀愛還是美麗 去簽個盟誓
另外見到好多巴絲另一半都好好咁
不過在座咁多位
對唔住

我正式宣布
我女朋友先係世界第一

無意冒犯咁多位 請見諒
另外見到好多巴絲另一半都好好咁
不過在座咁多位
對唔住

我正式宣布
我女朋友先係世界第一

無意冒犯咁多位 請見諒

屌你啦我先世界第一

第一? 邊到第一啊 睇過
有女就收皮啦屌你老母
有女就收皮啦屌你老母

好快你都會遇到架
樓主女朋友係左手?
究竟點樣先可以搵到好既女朋友

已做好耐單身狗
我夠對男朋友好好
正日樓主所講嘅全部做曬
點解
點解男朋友都係唔要
出去穩其他女仔
搞到我整日亂諗野
我夠對男朋友好好
正如樓主所講嘅全部做曬
點解
點解男朋友都係唔要
出去穩其他女仔
搞到我整日亂諗野
我夠對男朋友好好
正如樓主所講嘅全部做曬
點解
點解男朋友都係唔要我
出去穩其他女仔
搞到我整日亂諗野
樓主
same here
利申已拍7年
雙方感覺仲係熱戀期

巴打你都加油

點樣可以keep到咁耐都係熱戀
得自己一個係度熱戀好辛苦
講緊我女朋友
我當然會好好珍惜
你根本冇女朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞