有冇人覺得自己女朋友真係好好

395 回覆
487 Like 53 Dislike
好怕拍得唔長時間既人 已經講到一生一世咁
希望你地可以好落去啦

利申: 拍左9年,下年結婚

拍得一兩次之後,每一日都預咗要會分手 所以一齊嘅時候最用心咁對對方好 就夠了

agger , 無人知會唔會下一刻就散,只可以係呢一刻珍惜
希望你地可以好落去啦

拍得一兩次之後,每一日都預咗要會分手 所以一齊嘅時候最用心咁對對方好 就夠了

agger , 無人知會唔會下一刻就散,只可以係呢一刻珍惜

結左都可以離 認同巴打珍惜當下
我好愛我女朋友 利申 會結婚
拍左幾耐先

兩個幾月 不過呢兩個幾月真係20幾年黎最開心嘅時光

本來想正評。
我女朋友都係咁 佢對我好好
同左佢一齊7年啦仲係好似熱戀期咁
以為自己男朋友出po
btw user名唔係
我除咗發佢小脾氣之外,其餘都做齊
好快認錯,佢send心心俾我,我都開心都癲
我覺得自己變咗忠犬

我對住男朋友都成個癡女咁
一齊左3年幾

差唔多1年,原本我傲嬌,佢忠犬
依家反轉咗 反而覺得佢口不對心對我好好qq

我男朋友又係好鬼傲嬌 好正
我女朋友係全世界最好嘅女人
拍左幾耐先

兩個幾月 不過呢兩個幾月真係20幾年黎最開心嘅時光

本來想正評。

唔好咁啦 咁凡事都有起點架嘛
多謝你
擼了四年了,從第三年開始意識到了戒色,但到現在還是沒戒掉,每次都是戒一兩個週就破戒,今天又破戒了,我現在覺得我他媽就是個廢物,我簡直禽獸不如,我以後要是再擼就天打雷劈,被車撞死,全家死光,今日在戒色吧發誓,望戒友監督
另外見到好多巴絲另一半都好好咁
不過在座咁多位
對唔住

我正式宣布
我女朋友先係世界第一

無意冒犯咁多位 請見諒

有女就收皮啦屌你老母
做咩開post讚我?
樓主你覺得你女朋友有咩唔好
我真覺得自己女朋友好到癲
又唔港女 買野俾佢佢都會覺得貴叫我唔好買
又唔會係控制狂 唔會乜都唔俾我做
又會為我著想 送佢番屋企會識擔心我太夜第二日會攰
又唔拜金 錢銀會有來往 唔會食飯覺得老馮要我俾咁
又可愛又靚女 真係就咁望張相望成日都唔會厭

唔知你會唔會睇到呢個post呢 你真係好好 我會一直好珍惜你 我真係好愛好愛你啊

我嗰個仲會好嗲
祝天下情侶都係兄妹!!!
樓主你覺得你女朋友有咩唔好

緊係有啦 就係太可愛 搞到成日望住佢唔捨得眨眼
仲要將d電話牆紙換晒佢 可以成日望
呢個post好多好女仔
無論自己點廢 點失敗 佢都會撐我 叫我努力唔好放棄自己
希望你地可以好落去啦

咁諗有時真係冇錯
起碼怕失去就會俾多兩分肉緊去維繫去珍惜
不過咁keep 法其實唔健康
同感
睇得臭雞post多
要睇返呢啲平衡吓
我夠對男朋友好好
正如樓主所講嘅全部做曬
點解
點解男朋友都係唔要我
出去穩其他女仔
搞到我整日亂諗野

我都係 佢開始厭倦我 懷疑已經笠緊半頂帽
我男朋友都好好 b我愛你
利申 long d 第二年
一齊左就9年,今年生日送左部2奶PS4 pro比我
點解我會咁好彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞