有冇人覺得自己女朋友真係好好

395 回覆
487 Like 53 Dislike
半年之後 覆返呢個post

點解我冇
半年之後 覆返呢個post

拍左拖4年半了
大學識, 出黎社會做野一年感情都冇變過
d人話出到黎做野雙方生活會變忙碌冇時間拍拖之類, 又話咩出面花花世界多誘惑
但我覺得相處拍拖ge時間都係大家就大家
只要係 Mr./Mrs. Right就唔會咁易被影響到
同佢一齊真係好舒服, 想做咩都有佢support,
真心覺得識到宜家女朋友真係好幸運好幸運好幸運

我愛你
你隻左手咁好嘅
拍左拖4年半了
d人話出到黎做野雙方生活會變忙碌冇時間拍拖之類, 又話咩出面花花世界多誘惑

我愛你

好同意你講嘅野 其實只要係對的人 一切都會好自然好舒服

btw 可以渡過到學校出社會嘅轉變 真係好好
祝你地長長久久
你隻左手咁好嘅

終於出現了 我都好好奇點解會無人覆左手
拍左拖4年半了

我愛你

祝你地長長久久

多謝你
其實佢今年先岩岩出黎做野(做老師)
時間線上佢讀多我一年書,遲一年出黎做野
但我感覺相處模式都唔會點變
拍左拖4年半了

我愛你

祝你地長長久久

多謝你
其實佢今年先岩岩出黎做野(做老師)
時間線上佢讀多我一年書,遲一年出黎做野
但我感覺相處模式都唔會點變

咁咪好 大家已經穩穩定定
可能佢自己出去玩完 內疚先對你好
可能佢自己出去玩完 內疚先對你好

施主 唔好所有野都諗到咁有機心 唔係一定有內疚先會好嘅
Me,對我極好,成日幫我手做功課,又成日買外賣俾我食,I love u bb

7年嘅熱戀期 係我嘅榜樣
我都想有個女女有一半咁好就夠

48幾k 已經係好肥

加油 只要雙方都有心 熱戀到老都唔係問題
真係好 識感恩
對比樓主女友
我女友好似屎咁

1.
M到亂咁發我皮氣

2.
幫佢搬屋搬搬抬抬,我永無say no
叫佢幫我打掃下我間房都唔肯

3.
食飯已經係我比錢,叫佢幫手訂位同搵點去都懶

我女朋友是世界上最好的!

加油 只要雙方都有心 熱戀到老都唔係問題

我會努力架
樓主條女幾歲
同女朋友一齊左成年都好似過緊熱戀期咁
大家互相遷就 仲要勁識為我著想
女朋友我愛妳啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞