有冇人覺得自己女朋友真係好好

395 回覆
487 Like 53 Dislike
我女朋友
識手作野 唔港女唔好名牌 食飯勁少叫我請 樣樣以我行先 又幫我執屋
利申 最近分咗手
我夠對男朋友好好
正如樓主所講嘅全部做曬
點解
點解男朋友都係唔要我
出去穩其他女仔
搞到我整日亂諗野

我都係 佢開始厭倦我 懷疑已經笠緊半頂帽

我果個分手無耐就玩tinder 我從來冇厭倦佢
我都係比條女飛
我男朋友都好好 b我愛你
利申 long d 第二年

你個名
依個po 真係 留個靚名半年後推撚番上黎睇下幾多對散左先

拍拖依家野,一日未釘蓋,一日都未撚可以蓋棺而論
依個po 真係 留個靚名半年後推撚番上黎睇下幾多對散左先

拍拖依家野,一日未釘蓋,一日都未撚可以蓋棺而論

我囉 佢好到飛埋我
傻仔
我男朋友係最好嘅
我好愛你呀
我女朋友都係,但早2日分左手
一齊2年半啦
我夠對男朋友好好
正如樓主所講嘅全部做曬
點解
點解男朋友都係唔要我
出去穩其他女仔
搞到我整日亂諗野

我都係 佢開始厭倦我 懷疑已經笠緊半頂帽

佢好似係淡左
禮拜六判死刑
我真覺得自己女朋友好到癲
又唔港女 買野俾佢佢都會覺得貴叫我唔好買
又唔會係控制狂 唔會乜都唔俾我做
又會為我著想 送佢番屋企會識擔心我太夜第二日會攰
又唔拜金 錢銀會有來往 唔會食飯覺得老馮要我俾咁
又可愛又靚女 真係就咁望張相望成日都唔會厭

唔知你會唔會睇到呢個post呢 你真係好好 我會一直好珍惜你 我真係好愛好愛你啊

以為你講緊我XD
不過紅字就confirm唔係,因為我同佢係AA制的
(利申:係我堅持要AA)
我除咗唔可愛唔靚女之外
都同樓主你女友一樣

不過有時拒絕得多又係死
有次話要買嘢俾我, 我死都叫佢唔好買
見到佢黑晒面唔開心, 所以依家選擇性接收
佢先斬後奏又或者平嘢先要
我個個都係
佢淨係會買啲我想買嘅嘢,食飯個陣成日喂我食,當我有需要嘅時候,又唔會拒絕
平時有咩擔擔抬抬又會幫手,唔似啲港女淨係得個望字
整緊嘢個陣要啲咩,我一個眼神就知我要咩工具
做咩都一齊,我嘅右手我愛你一生一世
希望你地 keep 到

我知道咁講唔好,不過都唔好咁快咁上心,因為感情多變,前一日好似好sweet,過一日就360 轉變,最 hurt 就係自己,女人可以變得好快同好絕。

利申:同你經歷一樣 (同一兩年),之後
希望你地 keep 到

我知道咁講唔好,不過都唔好咁快咁上心,因為感情多變,前一日好似好sweet,過一日就360 轉變,最 hurt 就係自己,女人可以變得好快同好絕。

180轉變先岩
過多幾個月說話都可能唔係咁講
我男友世界第一好
閃post等我又放下閃

我女朋友都好好 低落嘅時候有佢鼓勵我
我知佢對籃球冇乜興趣 但佢又肯陪我
有時個人好頹 佢都會提點下我 肯為我諗
又好有心思整禮物俾我 嗰下真係感動

不過我自己就做得唔夠好 唔識諗surprise俾你 有時做唔好listener嘅角色 不過我會改咖啦 love you bb
日久見人心
lm
拍左幾耐先

兩個幾月 不過呢兩個幾月真係20幾年黎最開心嘅時光

你咁開心可能係 因為你唔知我既存在
希望你地 keep 到

屌 我最憎咁
果d話「拍多幾年再講」嘅
你活在當下,享受呢一刻嘅幸福
就算將來分開都好,咁你至少幸福過
但將來嘅野邊有得預計
凡事太多懷疑分分鐘就係段關係嘅致命傷

其實正路黎講
你同一個人相愛,大家心態唔變老憑
雙方都肯付出,唔會逼得太緊
咁多數都會行到好耐

相反成日懷疑,成日想管對方
咁就係考對方耐力喇
我真覺得自己女朋友好到癲
又唔港女 買野俾佢佢都會覺得貴叫我唔好買
又唔會係控制狂 唔會乜都唔俾我做
又會為我著想 送佢番屋企會識擔心我太夜第二日會攰
又唔拜金 錢銀會有來往 唔會食飯覺得老馮要我俾咁
又可愛又靚女 真係就咁望張相望成日都唔會厭

唔知你會唔會睇到呢個post呢 你真係好好 我會一直好珍惜你 我真係好愛好愛你啊

過咗熱戀期要有心理準備
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞