[正視聽]試當真新片引喻失義嘅理由

157 回覆
180 Like 276 Dislike
嗰啲係人都知 唔使講
咁你一開始就咪撚中個頭入嚟屌啦你有知識唔攞去辯論,因為怕俾人吸收你嘅知識
你講完自己竟然唔會覺得戇鳩同人嗌交坳唔贏就人身攻擊人地傻仔,話自己懶得駁,同班傻閪藍絲有乜分別
咁有幾大件事呀?
準則都降到「賺藍圈錢」無問題啦
肉酸到你諗住唔駁人就等於高人一等
條片明明就係講“被請食飯應否講多謝”,有啲人“偷換慨念”話條片講黃藍,然後自己對號入座,再話條片“偷換慨念”差
柒到你
有野你就講
你跟本就駁唔到
係到人身攻擊 因人廢言
得閒睇下五夜講場嗰啲算啦 睇埋呢啲濕鳩片
咁都有得拗
咁佢以後所有嘅片都唔係比喻囉

佢哋嘅片就係有呢度好,俾人屌到一棟都冇,就可以轉個頭出嚟話自己唔係講緊你唔好咁低質好冇
我覺得係講得都幾中
先唔理個比喻先 只係講大家討論個風氣 一開波就屌人老母 嘈到咁上下問翻佢地個原因 冇人答到 只可以復述第一句講嘅嘢 然後繼續人身攻擊 呢個就係而家嘅連登囉
以前都高登冇咁誇張 係會屌 但係個感覺冇而家咁憤青 所以而家都好少上連登
有無咁撚高深
冇追post睇 原來上面已經屌緊
如果我係試當真成員一定望住d留意笑到仆街
多一點團結 少一點鳩屌啦 永遠有事情都內訌應該都係香港人特色
請食飯個意思明顯指無表態黃藍
講多謝等於盲撐
當日達哥無表態黃藍 無人撐
今日mirror 無表態黃藍 就一班人盲撐
意思藝人唔需要表態黃藍
人地突登出條片話呢班人仲on99 討論呢啲低能野
玩左2年都仲玩批鬥,係咪on9
條片唔係話錯,但只係老師式勸交,同「一人少句啦」冇分別
而且出片時間太遲,明明星期六日嘈得最勁,星期一開始轉移話題,佢又重新帶起場交
本身連登仔就唔係一個身份
你點定義?
連登仔係一個label 嚟
你要咁講根本唔應該咁用嚟描述自己
你咁樣label 自己同政府label 所有反對佢嘅人係黑暴有咩分別

有人抽離可能係佢認為呢度只係一個討論區
唔會認為連登仔係一個身份
亦都無對呢個討論區有好似宗教咁投入
唔明有咩問題

佢條片係笑緊個啲咩都無做過無參與過但企係高地指指點點嘅人
佢並無恥笑過任何參與者
唔明有咩好爭拗
有無諗過其實真係好小事?

有啲人,點都唔會聽你講,你正完視聽都只係講你想講嘅嘢俾想聽嘅人。

唔同意嘅人就留個負皮轉身就走。

其實成件事都係無意義。
又屈人係熱狗

(又比人串中:JESSICA啲FRIEND全部都係咁ga)

你如果係個負責任嘅批評者

就去搵清楚寫劇本嗰個係邊個

星期六去聽試當真謝票場live就知

乜都未搞清楚就標籤人

On9仔抵比人串到一棟都冇
Hello 珈其
係人都知 我又唔覺連登仔會知要專心屌禮義廉喎
講埋D垃圾mk pop就有
樓主PIN呢個比你自己睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞