跑Online會Del晒一年冇On嘅Ac啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

453 回覆
411 Like 34 Dislike
字面上理解就係
23號會開始刪 21號或之前 冇login嘅ac

但你21號起 都仲有30日可以救返啲裝嘅
但個名就有可能會冇咗
我諗係刪AC後 如果有人改咗你個名 你就冇得拎返個名

23號 +30日 後就正式存檔死清光
最後半個鐘
谷鳩氣
未做第三部前佢話我個application 唔可以係virtual machine 開
做咗後又話locate 唔到要我reinstall
Reinstall完都係一樣
請問有無其他方法可以玩到
真係唔得嘅聽日去買點數入算
你可以pm ac俾我 我幫你login住先
locate唔到即係點 有冇圖睇 未見過
常見問題:
若啟動《跑Online》後出現與「MSVCP140.dll」相關的錯誤訊息
(例如:Cannot find 'MSVCP140.dll'. Please re-install this application),
請下載及安裝適用於 Visual Studio 2015 的 Visual C++ 可轉散發套件

✅下載地址:https://www.microsoft.com/zh-TW/download/details.aspx?id=48145
(轉自TR Channel Discord #常見問題 discord.gg/CBuMDKb

Macbook Parallel玩跑大法
1. 開Registry Editor
1.1. 撳Window掣
1.2. 打regedit
1.3. 開Registry Editor

2.搵SystemBiosVersion
2.1. 去呢個Directory:
     Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System
2.2. Double click "SystemBiosVersion"

3. 改SystemBiosVersion嘅Value
a. 可以選擇刪晒佢
b. 可以刪淨"Parallels EFI x64 xx.0.0-xxxxx - xxXXxx"嗰行
如果你係講Cannot find 'MSVCP140.dll'. Please re-install this application
咁就睇pin
我頭先上YouTube 睇咗人啲教學整好咗了
係你講嘅呢個問題 唔該晒
仆街了 唔記得登入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞