跑Online會Del晒一年冇On嘅Ac啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

453 回覆
411 Like 34 Dislike
隻驚好趕客,郁下隻 mouse 都窒嘅...
上巴哈睇過啲 POST 啲人都係咁講
真... 唔明點解可以咁長壽
不過啲公仔係幾得意 啲衫都幾好睇
小四嗰陣成日同個女同學online
畢業之後上咗唔同中學就冇咗聯絡
依家唔記得咗佢個account名
u都就嚟grad啦 好想同佢玩多場
之前明明話要同我結婚 記唔記得呀
依個就咁上setting 搞,之後再install?本身就untick, 整整都亂碼
第一次課金就係喺跑online,為咗個女神裝
點知前幾年想玩返,個account無咗
install乜嘢
要係香港中文喎
同埋要重新開機
好耐以前有期係有個任,求其送嘢畀人就有10000TR,個數嗰陣都唔細,於是我開咗10個ac,將啲TR買哂討論區金幣射返畀自己跑壇主帳,終於開到公會
有0.01%人個個月課身家就夠
咪ON9 一睇就知你冇撚玩
咪係
隻GAME個FB啲POST仲成日拎"童年"出黎打J
又話咩#估唔到跑仲係到
有冇人幫pk123救
擺一萬年你都唔再玩㗎喇 算鳩數啦
其實人大左番左工咪扔小小錢keep住份情懷 好多野既保底都係平過手機驚一井 得閒都會on下
08年玩到依家
忘記遊戲帳號密碼 / 身份證號碼 查詢流程如下:
1.請先致電客服熱線 2250 9311 / 2250 9322作遊戲帳號資料初步身份核對
-> 我地既線路極之繁忙 請係Pie一聲之後留低你既姓名,電話

有幾多人打緊過去
垃圾game 課金就會好勁
好似不嬲都係咁
其實依家啲人課金係為咗靚衫同靚pose
唔課都係可以去到最Top能力值
應該黎個時候再賣2tr宮廷
唔係靠煉金裝咩
整到了,你張圖都係英文意為英文
anyway, thz
有冇龍義堂嘅兄弟
個名好熟 係咪成日用光光
啲人升得勁快,點跟呀
去農場釣一晚魚 你都會升得勁快
唯一敗筆之處

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞