跑Online會Del晒一年冇On嘅Ac啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

453 回覆
411 Like 34 Dislike
裝左冇程式彈出嚟
防毒問題?
level高低都唔影響跑速 是但啦
最緊要係啲裝,不過我試過空裝玩魔書都攞到第3
你一係好好彩 一係成場都新手

基本上依家空裝係完全唔會夠滿裝嘅人跑
因為依家啲人嘅氣可以額外多你50~1xx%(俗稱黃氣)
人地唔DJ直接加速都持久過你
未計其他能力值
真呀 韓跑仲有個mode係玩First person shooting
我諗遲啲港跑都有得玩
d人物改到勁柒
屌 係youtube搵左條片睇 好痴線
變左第二隻遊戲
真 我玩咗三個月先追晒啲裝
頭一個月係儲16最高速度+15加速度+15力量
通常認真玩一兩個大活動就得

之後嗰兩個月儲最高速度+15%嘅鑽石
唔洗
課金可以慳時間 輕鬆啲囉
活動可以課金skip一啲任務
但唔洗課一樣玩到
邊度買到大聲公
開某啲箱有時會出
有時抽獎版都會送
好悶下,無乜真係可以玩嘅場
開到啦,但入面根本冇人玩
可以玩嘅Item:
- 農場釣魚 然後拎啲靚衫上Facebook Group Trade
- 練HC(Hardcore)場
- 玩Bug:農場、地圖、公園都有好多勁有趣嘅bug玩
- 起勁靚嘅農場
- 起農場遊戲:動物平衡木、迷宮之類
見過有條友起咗用到嘅個巨形QR CODE
- 周圍溝女
- 周圍聊人喺公海玩罵戰
- 拍遊戲片段擺上youtube
- 用外掛洗經

啲地圖其實有啲都幾好玩 不過好多都要練好耐
同埋有裝先可以開始同人公平競爭 對新手/好耐冇玩嘅人 唔太友善
真係要有個玩開嘅人 帶你玩先搵到嘢玩

啊屌 我突然醒起
見過有人話你有條youtube片教人用VM玩跑
個youtube username叫大布
我上面個Macbook Parallel玩跑教學 好似係參考咗你條片
其實唔係冇人嘅 你唔知啲人去咗邊姐
好多都好小圈子
我無一個 youtube username 叫大布
https://www.youtube.com/watch?v=Q8gbDbfUOkA
咁呢條片應該唔係你整

另外大布=power_off個source喺下面
有興趣可以睇返:
https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:6LOEPsoQNj0J:https://renewcreation.com/forum.php%3Fmod%3Dviewthread%26tid%3D5908%26goto%3Dlastpost+&cd=1&hl=zh-TW&ct=clnk&gl=hk
(Webcache最好撳一撳純文字版本 完整版本有啲Gif圖要Load勁耐)
(Host外掛forum條友清咗個Forum)
啱啱玩發現啲人勁惡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞