跑Online會Del晒一年冇On嘅Ac啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

453 回覆
411 Like 34 Dislike
唔知喎
我淨係知佢地個Anti-Cheat係用嚟麻煩正常玩家
唔係用嚟阻鳩外掛佬
而且仲要係 epic (騰訊) 出品
岩岩見返原來有個十年老婆
角色本身同 avatar 啲裝能力值係咪唔可以加埋一齊
一定要二選一?
唔太明要點著衫
基本上著衫係有3層:底裝、Avatar、外觀裝
外觀裝唔會影響能力值 其餘都影響到

得某啲裝可以喺Avatar Mode加能力值
有的話件裝會寫
Avatar On就可以Activiate到Avatar裝嘅能力值

我的房間底部有個filter可以揀Avatar方便睇邊啲衫有Avatar能力值
然後有啲裝要著晒成套先可以喺Avatar出能力值 (玩活動派嘅裝多數都可以咁玩)
而呢啲套裝好似就唔會喺個filter咗嘅result入面出現

砌裝嘅首要目標係16 15 15 X +10%
今時今日仲未有得中途離場真係好戇鳩
唔想睇人玩又唔想直接 ALT+F4 重登咁麻煩
外掛做到
你有冇用
冇 不過想學點寫
而家戲谷點係咪有得用 GASH 點兌換
話說家下都無咩見人用掛
以前好癲又附身、又10s、又開門完場、又bug絕版裝、又bug無限錘修裝 etc …
好似係 不過有啲古怪Online網可以買到平啲嘅點
唔知佢地點攞貨
街場唔會啦
但活動場一定會見到
仲有打Ranking都會出現

黑谷都知道阻唔到啲外掛出現
所以好多時啲活動地圖都會set個完場時間限制
等正常跑嗰啲人都可以完成到個地圖
不過有時都有非外掛可以跑得快過佢地set嗰個下限
可能係點數黨
我都覺得有機會
但嗰啲網係可以直接3000點 一條序號咁賣俾你
然後市面上係冇咁大額可以唔經嗰啲古怪網買
所以我又覺得未必係
童年回憶呀
想搵返個跑情
asfav
巴打會唔會考慮放你隻公仔 我爭呢隻就收齊
唔會
push
屌有無人最近打去客服係成功拎得返登入資料?我淨係記得遊戲暱稱,其他乜柒都唔記得
可能你細個有少部份資料係入啱
即係有入真名/真ID/真地址/真電話咁樣
咁你都有機會拎得返嘅

但你要喺聽日前登入先可以拎返個正常嘅AC喎

點數刪除條件:

若玩家之《跑Online》帳號於 2020 年 6 月 22日凌晨 00:00 之前儲值,但至 2021 年 6 月 21日 前,未有儲值點數或登入記錄,該《跑Online》帳號之點數將視為全數過期並失效,其帳號及點數將會被刪除。

例:玩家 [官方]卡路 於 2020 年 6 月 21 日 儲值點數 150 點,於 2020 年 6 月 21 日 登入遊戲之後都沒有再儲值點數及登入遊戲,則 [官方]卡路 剩餘的 150 點點數及帳號皆將被清除。

帳號及點數挽救方法:
若玩家之《跑Online》帳號有符合以上的刪除條件,可於6 月 21日 前登入遊戲或儲值點數,即可保留該《跑Online》帳號。《跑Online》帳號一經刪除,玩家只需於帳號被刪除日起計 30 日內登入遊戲,系統便會回復玩家的資料,但僅回復帳號內的經驗值、遊戲幣及裝備道具資料,其暱稱可能無法與刪除之前相同,點數、裝備的使用天數等等將不作回復。

於點數認列後30日後,如玩家要求回復帳號,除了遊戲帳號可以回復外,其他所有遊戲內的資料都會被完全刪除,敬請玩家注意。
hi樓主感謝回覆。我啱先睇到6月18號有個公告:「原定於 2021 年 6 月 21 日 00:00進行點數維護,現改至 2021年 6月 23 日 早上07:00進行。
但其點數刪除條件及帳號 及 點數挽救方法 不變,敬請注意。」
係咪即係6月21會照鏟ac?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞