【ViuTV】《ERROR自肥企画》(70) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
Error post 見
我岩岩都睇多左次今晚果集 好想快d有得睇全套error流忍者
你哋咋
我睇開女嘅
Mon實你班衰仔爆未
我都係呀 不過可能有d人對幕後無乜興趣就會覺得悶
但我睇到好熱血覺得成班人一齊努力去完成一件事真係好感動
Error香港遊同BTS既message算係比較明顯
但係我見真係有人睇唔明
希望有多d人可以了解到同欣賞下製作組既心思啦
正有此意
不過見你地話大海男兒主持麻麻有少少卻步
當睇景都正
其實睇住個三個主持由垃圾睇住佢哋成長
好呀 睇完郊遊遊就睇大海男兒!
巴打咁講又真係令到我想睇下有幾垃圾
瞓晒啦?
行山隊 Mike 又鍾意影到國家地理頻道咁
唔好咁痴線啦
你個名最痴線
香港人最衰一樣野係 係淨係識得以悶定唔悶去評價一套節目好唔好睇。就好似有啲人你唔會明點解係用飽唔飽肚,去定義一樣野好唔好食。

當然有啲人係睇節目純粹唔想用腦嘻嘻哈哈咁笑,但喺燒腦同冇營養咁笑之間,係有好大嘅空間,希望啲觀眾唔係速食到剩係識得鳩笑。
你要推佢睇埋ERROR遊
唔理解無制限OT喺error背後做咗幾多嘢
係唔會明嗰集BTS有幾感動
Error遊佢都有睇不過唔知佢追哂未
不過無可否認有d人真係睇完笑完就算
未必個個都會留意到幕後團隊既付出
所以認同樓上 希望大家睇得開心之餘都可以嘗試理解下節目背後既意義
有冇193mv 阿冰sticker?
有無人已經搵到忍者一開始個沙灘係邊?
//同埋真心覺得error同無制限係相輔相成//

好 buy 呢句,講得好中
除咗無制限幫 error 成長、突破
error 都好肯試好肯搏命
令無制限都可以去到好盡

有今生,無來世

慣左食即食野,連內心戲都最好都講埋出來「係啊,我唔開心啊/好嬲啊...」係未咁就叫緊湊?唔悶?

BTS個集
睇到佢地一班人熱誠地做9野,好正喎
一路睇一路只會諗點解佢地個腦可以諗到咁多idea
唔係咸濕荒島俏博士果個灘咩?
兩個灘完全唔同
如果error自肥企劃可以好似running man/無限挑戰咁做好多年就好啦,好似暫時香港未有一套長壽既綜藝節目?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞