【ViuTV】《ERROR自肥企画》(70) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
25 Like 1 Dislike
以為係阿b講緊
唔好爭 一齊啦
瞓教掛住阿b
香港人的節目比返香港人睇.....

你咪繼續五毛囉....
我地香港人會有自己選擇
今晚條女樣假波假戲又屎
其實我覺得話悶既人可能平時睇節目淨係睇面果浸 好笑就好睇 無乜爆點就話悶
講真我有d fd都話覺得有幾集有d悶 (例如BTS果集)
但我睇節目會睇埋背後既野 會諗下到底個節目想帶d咩message出黎 又會睇下剪接果d
所以我真心覺得自肥集集都好好睇
今個星期我晚晚都睇到喊
同埋真心覺得error同無制限係相輔相成
由error遊到自肥真係睇到佢地係一齊成長
而且真係好respect無制限所有野都好有心思
有節目效果得黎又帶左好多message出黎
好希望可以繼續睇到佢地製作更多好既節目比大家睇
唉呀唔講啦 諗到聽日最後一集就好sad好唔拾得
香港人做香港節目比香港人睇。講完
個個都話瞓我就信大家唔開定新post做後備㗎啦
ok
杉哥好靚仔
Mike 有無女朋友
Ok
卡路里,卡路我
個個都mon住呢度話ok即係個個都唔瞓
BL 慎入
趁人少少放啲cls 嘢
Cls公司
真係痴撚線post
都可能係 我家姐都話今集part2悶
但我會睇埋佢地d分鏡構圖 會覺得勁正
唉聽日最後真係唔捨得
但希望可以俾隊crew抖下
打你咩
佢好襯呢個look
https://youtu.be/dkYip-Y6aRM
大家起身之後見字loop歌
我覺得悶係expectation 問題啫
有啲人本身睇自肥係想好似error遊全部搞笑既
咁去到今個星期咪會覺得悶
始終本身個節目既定位係幫error去試唔同野
今個星期其實係show緊error 既talent 啫
193唱歌 八兩金彈吉他 同今日兩套短片
全部都應該係認真製作 所以唔應該太搞笑係正常
始終呢套野係一個推緊error其他發展既可能性
都要有d認真位 出到d成果
好難好似error 遊集集以搞笑為selling point
我哋可以做朋友啱啱又睇多次今晚個集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞