以色列官方Twitter深夜發佈大量火箭表情符號 稱每個符號等如現實一枝襲擊火箭望世人感受

166 回覆
443 Like 6 Dislike
你抽空晒個 context 咁討論
不如話殺人犯同劊子手嘅罪孽係一樣啦

唔講前因後果
大家都係殺人
行撚開啦 on9仔
美國中國借戰場試武器
因為巴勒斯坦背後係係中國所以唔夠揪
以色列見巴勒斯坦玩得咁開心,仲唔借機會打到佢仆街咩
一見到你呢d支那賤蓄出嚟就知支那為左轉移南海視線 咩都做得出
奶共果班垃圾想試,射落佢哋度就得
你弱智人士?
睇果子全集先1個鐘,呢單嘢積怨幾千年,根本好難用三言兩語講清楚成件事,但好多人就中意複雜簡單化,唔咁做佢地個腦load唔到
用香港抗爭同警畜比既全部on9 如果槍對槍 死公平講會心甘命抵
射咗成1500支火箭落以色列,咁都唔叫恐怖分子?
比人射3000支,之後還擊就比人屌,班左膠都on99,試下佢地唔戴套,比班3唔識7既男人中出3000次
以色列人只要關閉個防禦系統一個鐘頭
疏散嗰個區啲人
就會有人建築物畀火箭炸爛
有畫面畀記者影相
一定平過全日開iron dome
仲會藉口全面開戰
不過佢哋仲有人性先唔咁樣做咋
九成都無中目標嘛
以色列嗰啲火箭先有畫面
仲要特登講左左幾多女人細路
唔講邊個發癲先
歡迎嚟到《OFF 囝戇鳩 LIST》
https://bit.ly/lihkg_on9_list

大家認為係五毛分化撚等等會員
如非必要一律視為戇鳩仔
以方便整理本名單

戇鳩 LIST 功能
- 每名會員設有專屬資料夾以保存留言截圖
- 方便狙擊個別會員

另外請務必安裝髀加蕉巴打 (#23094) 開發的會員標籤 script 跟進會員走向
https://lihkg.com/thread/2536496/page/1

可選擇訂閱本標籤名單取得戇鳩會員資訊

標籤功能示範
因為班支那賤種帶風向五毛個mindset
就係你比我強就係你欺負我
貿易戰又係咁屌人傷害中美關係唔公平
但自己又已經多年用發展中國家個名呃飲呃食呃技術玩爛左派思想

我唔幫你就係欺壓
你偷我野就係發展
呢d就係賤種支狗
咁你知唔知點解人地要射先?
純粹問
無話巴佬唔岩,佢地都係想攞返自己d土地,有個地方生活,同以色列人一樣,原本成件事要講就要講返2000年前,只係覺得班大愛左膠好撚嘔心,只係屌以色列,要屌就屌晒兩邊,一係就唔好屌
仲有巴人難民
四圍走去攞福利
你幾時聽佢依家有以色列人難民?
唔係講以前好9遠 歷史
係講今次 你知唔知點解巴佬無啦啦要射火箭炮先
好9多連登仔咩都唔知 就吊左先 完全無諗住去了解一下
因為射唔入所以巴勒斯坦係代表愛與和平
得阻膠咁on9先講得出,人哋巴勒斯坦學哂支共傷者都係假㗎

https://twitter.com/cm05k6syox777xn/status/1393895439808843776?s=21
歐洲支那
巴勒斯坦當年有份向希特勒建議猶太人最終解決方案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞