以色列官方Twitter深夜發佈大量火箭表情符號 稱每個符號等如現實一枝襲擊火箭望世人感受

166 回覆
443 Like 6 Dislike
班撐巴狗一係左癌一係五毛一係弱智
一味係度玩身份代入強迫港人撐巴
一講到歷史又係度顧左右而言他
跟住就話你歧視乜柒柒
全部同一個套路
唔係講完一大堆9嘢
加句自認五毛就work㗎屌你
死全族啦
巴勒斯坦連蛔自己都唔支持,居然俾連登仔講到同香港人相提並論
星期日朝早特別多
純睇畫你可以話係一樣既,但係評論一個畫面前都要認識個背景,單純睇表面睇畫面就指手畫腳完全不負責任,同班大媽大叔有咩分別?(事實上外國一大堆白左就只係睇畫面就喺度吠)
如果真係唔認識既就寧願唔好出聲,尤其係以巴呢啲咁歷史悠久既問題
唔支持以色列變左5毛
納綷主義
香港都垃圾地方 垃圾政府
係咪代表香港比人射導彈都得
係咩
我睇新聞 turkey qatar 都比好撚多錢去 west bank
雖然都變哂做hamas既別墅同軍事基地
但平民一個仙都無

拜登比錢west bank 重建戰損地區
就連以色列都比過錢佢地重建
都都走哂去hamas到
Hamas 根本係將加地區人當盾牌
真係想平民百姓好就一早用啲偷掘既tunnel運人走
而唔係運軍火
最撚慘係加沙班平民 以色列又要還拖hamas
Hamas又用平民做肉盾
搞到hamas Israel都做左加沙地區平民既敵人

最on9都係左膠媒體
hamas十幾年黎單方面多次打破停火協議
佢地又唔撚講 一味話以色列強大欺壓弱小
Hamas真係弱小?弱小會咁撚多條火箭炮?
你一個鐘130條火箭炮,
人地以色列iron dome啲攔截火箭貴到仆街
更加未計以色列而家經濟停擺,一味同你燒錢好撚好玩?
以色列唔打柒Hamas 就一直燒錢
我係以色列都想打到Hamas想停火
更何況Hamas大撚把國家背後比錢比軍火
呢坦野有啲排玩
屌你老母死左膠 成個Twitter都pro Palestine fake news 係咁製作同情心,
一班撚屌見到以軍殺左人又唔撚知事情背景
單方面鬧鳩以色列 見人死又扮大愛
仲要上撚哂新聞先扮大愛 人地場仗打左十幾廿年啦
啲人日日都死咁濟 個陣又唔撚扮大愛
屌越打越嬲,左膠真係好撚討厭
啲各打50大板中立撚都無咁討厭
屌你好撚柒呀
懶係與別不同咁
大家包容下樓主既聲音啦

雖然樓主應該唔係白卡就係五毛

但如果樓主係白卡,我哋應該盡人是關心下佢係咪先
巴勒斯坦抵死啦

有得立國又唔立

俾個區你地又要自己鬥自己人

依家冇錢冇勢又冇人,等收皮啦
巴勒斯坦以前撐過伊拉克,得罪左好多中東國家
支畜又出嚟開工
又一個憎巴狗既理由
理由都好充分

支持打柒巴狗
納綷主義?乜撚野係納粹主義呀 解釋嚟聽吓
家陣邊個俾邊個射?無質素都唔好衝出嚟柒呀
再者「國」與「國」之間出到導彈都唔還手
同你條毒撚笠水狗咁有咩分別?

最後 香港唔撚係垃圾地方呀 屌你老母
有必要放人個樣咩
你抽空曬context 無左討論空間 你講到咁的確任何衝突都係A打B 然後B反擊A
四眼仔都笑左咁耐
呢個你唔放樣一陣左膠話你歧視
巴勒斯坦有hi 射導彈 火箭炮喳傻9
你連質素都無
我講緊樓上話巴勒斯坦係垃圾地方就應該滅撚左佢
仲唔納綷?
你知唔知點解無啦啦巴勒斯坦射火箭技炮原因先好同我講野啦
我估你都唔知嫁啦
板野サーカス
如果以色列冇攔截系統………

你班左膠會講咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞