【ViuTV】《ERROR自肥企画》(58) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
29 Like 5 Dislike
聽佢段內容都知係後補啦 寸完153先錄
唔係幫佢都唔係害佢
講自己意見都唔撚得?
唔撐條女都唔一定係支持poki
On9
計,youtube 有開聲就得
飛唔飛廣告一定唔關條片嘅view事
應該係關個廣告計唔計錢事姐
屌你老味你收撚皮啦仆街
11月尾仲有聯絡
12月頭就同沙律一齊
唔撚叫偷食咁叫咩呀
隻沙律日日出story單單打打
點解carrie唔撚可以出聲反駁呀?
而家原諒poki係一回事
佢之前做錯仲護乜撚野呀
你地班護錡垃圾想幫佢就收聲啦on撚9
好正 好有心
完全睇得出33好有諗法
而且佢有不斷進步去證明自己唔係得外表
尋晚成集都睇到眼濕濕
我記得係自肥播咗2-3集之後先錄
可能要check返啲舊post
冇話唔得
不過你係想幫poki 為佢好就唔好死撐咁解囉
但你話你純粹反carrie 唔關幫poki事 咁你繼續
KKBOX 新歌即時榜空降第四
護錡手真係好奇怪
見而家多觀眾肯比機會pk就想反cup 指鹿為馬
佢話自己唔係護錡
係發表下個人言論啫
你個假設已經錯哂
佢幾時有新節目?邦民女?隔左大半年
想紅?佢好似冇用呢件事賺名氣
人哋都係自己努力打拼
佢兩個私事唔評論 但你咁講
抹殺人哋努力 係好唔尊重嘅行為
因為呢班係成件事盲撐果班
佢哋應該真心覺得完全冇問題
而以前正常支持嗰班
今晚會願意比機會佢 但唔會咁樣盲撐囉
佢私人事我唔評論 但班護錡手都幾嘔心
但真係唔好再屌fans同埋做節目比心機d啦
佢自己琴日都講無左個團火 咁姐係知自己自救tv 口罩小姐係幾黑人憎
希望佢知自己點解會有咁多haters 既出現
根本一直以為Fans都屌呢樣多
點解比機會佢 係真心睇到佢反省 知自己衰咩 唔係做show掛個牌咁
而班護錡手仲針住Carrie件事 我覺得係on9
連你地大佬都知咩事 呢班人睇埋尋晚果集都仲係唔知咩事咁
為佢地感到好可悲
點睇佢都係靠呢件事賺咗名氣啦 之前撚有人講
亦都有人話咩沙律都係ig單單打打 係呀所以我都覺得佢好撚柒老泥妹

咁點解唔可以兩個都柒 講真分咗手日日提住自己好慘再打開肚皮俾人睇 連講過嘅內容啊嗰啲都拎晒出嚟俾人睇 又話咩你唔交代清楚就公開
一係報復心態一係就想引人注意嘅啫 我自己覺得咁樣人品好撚有問題

定係而家興分手就反面?
至於你哋話poki 偷食係唔啱 我以為呢樣嘢係大家有共識佢一定係唔岩 冇咩需要討論
暉暉洗唔洗型到咁
屌 YouTube冇加長版運動會冇得睇 有冇辦法
痴撚線我話覺得條女有問題又話我盲撐Poki
下下都非黑即白

之前Mr. Tom偷食搞大埋條女個friend個肚
分咗手條女都無好似怨婦咁周圍唱啦 根本正常就唔會想將自己瘡疤比人睇 周圍同人講自己俾人飛好馨香咩
個心態係一撚定有問題 你話唔係想有人識出名有人可憐 我唔撚信

唔撚想再講 唔認同就唔好認同唔想阻住人傾開心野
講番自肥
戀愛了
要爭1001
之前睇咗一次留言之後已經返唔到轉頭
你最遲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞