【ViuTV】《ERROR自肥企画》(58) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
29 Like 5 Dislike
弱者先瞓覺
利申:廢j 瞓先
Scary
食緊腸仔包 見到張gif而家好不安
早抖bb
不過估唔到193首歌會派台
上次自救poki首歌都冇派台
派得台正常公司就會繼續投資唔會派一首就停投資個planning咁奇怪
死亡行星周圍都係
你班人又話訓
應該係襯193而家個名氣大 所以推佢上位
自救poki即使派 可能都無乜人留意 又要哂錢宣傳

花姐講過想每次派台都一擊即中
poki自己出咁多歌係咪都冇派過台?
佢哋派台係要經理人公司同唱片公司先派得
非公司作品嘅自己作品唔可以自己派台 因為合約問題
保錡出咗十幾廿隻歌都係自己私下創作而非公司嘢 所以冇派過台
睇咗好多次193個MV
第一次睇覺得莫名奇妙
睇多幾次,暫時只睇到呢d

左邊(冰)係順敘時間(由相愛到分開)
右邊(GI)係倒敘時間(由分開到相愛)
左邊嘅頭好似連住右邊嘅尾(瞓醒+入睡)
中間一段有隧道隔開

愛人同被愛,角色易轉
左邊係193愛冰,右邊係GI愛193
左:冰分手時摸193頭,離開
193望住冰醒
右:193分手時摸GI頭,離開
GI望住193瞓

Writer係暉暉,我估應該有諗過
其實呢個係咪poki咁唔想留係error既原因
好似上幾個post咁講 連ig都冇tag自己係error
193: 覆到3點
即係mv想講乜
睇完33 ig都唔明
追哂咁多集發現error既恩人除左花姐
就係mike條team
我愛無制限集團 大家都早啲腳晚安
好唔捨得咁快就完
Dee哥竟然少過poki
但193好似係男藝人約唔係歌手
error得肥仔同pk係歌手,本身好似都係今年solo[sosad
濟>無製限>花姐
濟同mike team 都係花姐帶出來
花姐一手提𢹂mike ,升佢職再比佢拍error 遊
真係要計嘅話魯生金生請花姐入viu拍板俾佢地開節目+簽error添

跟得error最緊係濟哥
三個帶起error嘅節目都係無制限team

花姐除左error遊以外一般放養error,193有學唱歌都佢係睇193 story先知
咁講最大功勞應該係楷楷
係誠哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞