【ViuTV】《ERROR自肥企画》(58) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
29 Like 5 Dislike
已經講到明係比"M成年觀眾"睇 仲有咩好嘈
文妓就返去幫維尼含撚啦
而家見error紅到咁就集中攻擊
真 呢種bromance得佢地先明
唔好再講佢啦
Don’t make stupid people famous
好撚煩 呢隻臭雞成日講完就有人做野
至怕唔知邊度施壓 一陣又限制佢地空間
當笑話聽
純粹想講一講
Carrie擺到明係想上位最近又有節目先炒到單野咁大
正常拍咗咁多年拖居然一反轉豬肚就係屎
仲好意思周圍同人講點俾人飛再擠牙膏式慢慢交代扮慘

正常一對情侶分手會唔會做到咁 俾人飛過俾人帽過嘅人一定知遇到呢啲嘢其實真係唔想同任何人講 最多close fd傾下
佢而家玩到直情同公眾講 又喺度用埋啲想知再講既招數 你話唔係幫自己make noise我真係唔撚信 起碼係嗰件事之前我完全唔知呢個邊個 機心撚
做得呢行
公司就係佢第二個家
其實佢d女係英國讀完書返嚟香港未?
不過193個人氣出奇蛋事後錄單頭個段好似係節目出街之後先錄
認得件衫
記得好似係agent L ig story錄著RainP一路揸機一路瞓梳發
等我又玩下先
應該唔關事,重點係IP同account
理鳩佢
星期五都最後一集
大家原諒保錡唔代表佢之前冇錯
唔好因為原諒保錡而講到之前單嘢係人哋錯咁
Who?
What happened?
想問下點解dee gor會叫呀b嘅?
咁佢比人無聲分手再戴帽,沙律個ig又單單打打咁,同埋佢話件事影響到佢工作,咁樣睇都好合理姐,不過件事都過咗,希望poki以後生性啦
佢老豆老母咁叫
因為上次搬啤酒牙mike聽到之後爆佢岀黎
Dee gor ig:
個人覺得無限制同Error 係互相將大家Push 到一個高度 所以無得話恩唔恩人既,大家都想做好件事佢
邊個會諗到台前幕後都可以玩得咁癲
Error 玩得唔放就突顯唔到幕後D Plan原來可以咁癲
幕後唔諗得癲又突顯唔到Error 係男團但竟然可以唔理形象咁玩得咁放
係幫poki你就收聲啦
件事詳情係得當事人知
但poki係呢件事處理上一定有唔好先
不過岩定錯唔係重點 係poki願意認衰 重新出發
你仲係度幫佢兜咪衰多兩錢重
啱啱睇完最新嗰集

193隻歌唔錯 autotune嘅類型都幾啱33

保錡彈結他嗰到真係型,到最尾佢喊嗰到好感動,希望佢真係搵返佢嘅初心,唔好再做錯事
唔關音量事放心,要睇30秒以上同得閑就轉下wifi同用無痕mode

相輔相成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞