【ViuTV】《ERROR自肥企画》(58) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
29 Like 5 Dislike
有冇follow 魯生ig
花姐狂sell 佢哋同mirror
咁佢生佢出嚟嘛
最新個po?
long long time ago嘅事黎
193都係error遊笑鳩花姐成日丟底佢地唔理啦

成個management team好似得五條友,花姐係跟開mirror
佢自己訪問都講過好多次error可以自己搞掂自己,鏡仔要包裝所以budget會放係佢地到

所以鏡仔嘅恩人係花姐,error嘅恩人係濟+無制限

連追星都脫離唔到誠哥
成班癡線佬
咁都推爆post
終於追完po
濟以前係真PK Linda
而無制限team 本身係真PK team
所以嚴格黎講可以話所有人都係同一件事

Btw大家如果可以盡量都係用返「無制限」形容成個團隊而唔係「Mike條team 」 ,畢竟成件事成個團隊都有功勞
話說啱啱發現
原來尋晚臨尾 有一幕team喺Poki練習緊結他嘅時候,準備咗個蛋糕幫PoKi慶祝

咁快就十萬

Mike導今日的士都唔搭
瞓公司
琴晚嗰集睇poki 喊我都有啲感動
瞓醒覺就爆咗post
其實佢都知自己無左果份熱情 大家鬧佢hea佢都聽到
希望經過自肥poki可以搵番果個有熱誠既自己
3爺身邊D靚女多到呢
就連幫手造衫既constance都咁正
琴晚個facebook live係咪收埋咗無得重溫?
睇返poki同曾俊華
原來poki一開始見面係想正經扼手
但薯片逮起手掙同佢掙撞掙
Poki先講一世人兩兄弟有你有我
機會真係唔係個個有/次次有
下次再出事魯生都保佢唔住
再講,而家肥仔lady killa 俾人睇到佢有唱功,跳舞又好
dee gor 多元化可以拍戲
193 有人氣,開始試做歌
poki 再奶嘢嘅話真係未必要保佢
大奶奶
有無人知花姐error遊2 第13集拍mv個集
片頭個首係咩歌
無制限同error都算真兄弟
幫佢幫到盡
呢個節目令佢翻生咁濟
上個禮拜就查小欣,今個禮拜有大文妓屈穎妍狙擊Error
http://www.takungpao.com.hk/news/232109/2021/0519/586809.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞