【I/A】App台新Game討論及吹水區(12) - 無驚玩都唔撚玩支那驚 唔傾支那驚 越嚟越多古惑的支那

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
睇著佢大睇著佢衰落,得返炒冷飯

btw diablo 真係無咩希望 ,
等緊真命天子

等下又一年等下又一年
玩左幾日,一日玩一兩場好似幾過癮
合成得比較隨意,合到有坦有攻就算,記唔到咁多,更加唔想每次固定要合邊隻先過到關

依家玩到stage 5,睇黎好快棄game
淨係覺得隻App好唔穩定
PvE還算好
PvP/合作個幾個模式成日斷玩鬼咩
呢個真嘅
暫時比較突出 係弓隊 巫隊 精隊 因為大卡係輸出型 pve/ coop 通常出佢哋

盜 槍隊就pvp 比較亮眼 我用風精打到19xx盃 最大對手係佢哋

隻game如果要輕鬆養生就快手打完主線 淨打下侵略 金礦/哥布林,一係好似依家公會巴打調整心態 用自己節奏玩

另外pve coop斷線 萬年問題 營運話要時間砍掉重練 唔知幾時搞掂,依家唔缺文物資源就唔理佢住
pvp我就冇斷線

呢隻game係minor bugs 多 有時玩得唔暢順 但還好 未到玩唔到隻game 係觀感上令人諗間野係咪細公司 冇人fix bug.
開頭我都覺 做咩野野合同一隊姐
玩到9章 10章就明

就快可以棄手機game界
SAD BUT TRUE
龍騎X2,首席魔C X2,主教X2,夠料就進埋去大天使
怪屬係水,就轉龍騎屬,呢個組合打NORMAL STAGE10都冇難度
HARD 8呢個組合都仲夠打,HARD 9/10 呢個組合要有D練度同食埋料理
卡就世界,星星,高塔,隱士呢D大路野,冇就加光個2張銀卡
解完成就,用7隻打仲冇難度
唔止手機驚 PC驚都淪陷
遊戲界真係一大半已淪陷
好想玩屁股震震震呀 幾時出呀
過幾日出個隻烈火戰記 係唔係中國野黎?
今年應該都難
係 支那魔兔
thx
支那驚比狗玩
https://timedefenders.vespainc.com
V社新驚事前登錄
幾時出?
瑪奇有風未
app store講8/30
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞