【I/A】App台新Game討論及吹水區(12) - 無驚玩都唔撚玩支那驚 唔傾支那驚 越嚟越多古惑的支那

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Idoly Pride算唔算新?
利申:冇玩
曾經BF 係我玩得最耐ge 電話game ,好想快d 出
未來戰疑似會出日服
提定先 呢隻驚相當有嫌疑
開發嗰間studio已經俾Nexon執柒咗
而家亞服同台港澳服都係由支那紫龍營運緊
自己睇路
仲未來戰?
支那驚喎

同好,玩得最開心同最耐嘅game
個時細個無錢,小小課金都已經夠打

唔似得而家,課一千幾百落去,好似扔落海咁,乜都無
已經入唔番個ac
曾經pvp 打到上第一,奧地500戰狼,第一批拎紅毛青頭 好似開game 玩到~2015年就無玩
[非支那驚] [I/A] 阿爾克納:命運之輪 (8)明天出快速合作!回家吧!
https://lih.kg/2489086

招巴打們回鍋
公會 LIHKG
係咪以前gamevil果隻
隻game真係好晒時間 玩一舖要成大半個鐘
所以好易棄
爆左主線/打熟左就唔駛咁耐

依家打世界boss10wave 10分鐘20分內一場
如果有海盜 刷special 關 試過8分半鐘打完三十wave
唔會玩番啦左記右記
最煩係佢有啲3星要限時 玩玩下有嘢做放低左又要重新打過 記就還好啦 勁嘅用黎用去都個幾隻
佢pause左唔會keep住計時
更新左 應該離開畫面都唔會計
我岩岩開ser個陣係計 如果更新左又幾好
其實好多game 都係咁架啦

開波玩咪做老屎忽 遲左玩咪要課先跟到最top
但睇你aim咩 我地自己公會啲人都冇話同人比 自得其樂 好多都冇玩pvp tim
同埋認真講 老屎忽係依家環境 得角色lv高 但高過8lv其實就每lv差唔遠 卡肥料依家唔難拎 文物打哥布林會出 唔駛抽
等海盜出番allin 或者下兩期隱藏5星精靈盜賊 抽到雙文物 都可以同老屎忽一戰
共雪係唔係變返暴雪?
佢隻大菠蘿好似就快出
變得返架咩
即使唔係共雪呢間野都已經唔值得支持

屌你老母毀撚左幾個經典,揸鳩住4條DEE都唔撚識鋤DEE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞