【I/A】App台新Game討論及吹水區(12) - 無驚玩都唔撚玩支那驚 唔傾支那驚 越嚟越多古惑的支那

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
唔好意思, 想請冇驚玩嘅各位花少少時間推youtube 64 tag
YouTube 行動:令演算法推64天安門事件
https://lih.kg/2557399
黎緊隻實況足球好似唔錯
佢問好過唔知走去玩
點解咁多垃圾驚
幾時有高品質既驚
需求主導市場
你不如問班玩家幾時需要真高質嘅手機驚
Smash legends 其實幾高汁
Line games 同韓國公司出
唔知你地有冇試過

同埋而家既手遊一係就支那換皮

泡菜驚通常就肝到仆街
無玩過
因為個人唔太鍾意依種PVP
有無D付費GAME 介紹下?
有無D付費手機GAME 介紹下?
近日韓國遊戲公司 GameArk Global 正式公布《夢幻島傳說》。該遊戲被許多國外玩家譴責,稱其抄襲了《原神》,該作設定、人物、背景幾乎跟原神相似,甚至連風景都照搬了過去。這款遊戲從頭到腳,都充斥著濃濃的原神味。

笑左
韓國?

Gameark Global Limited 樂游方舟集團有限公司- Hong Kong Company
GameArk是遊戲研發及運營平台,包括網頁遊戲客戶端遊戲和手機遊戲三大遊戲業務線。北京崑崙萬維集團致力於打造中文網游第一品牌。
Boltrend Games = 垃圾營運
中國公司
今年有冇咩驚死ser
我真係笑唔出
因為支那目的已達成
抄驚變原祖
越多依啲新聞就可以等班唔知頭唔知路嘅傻仔落疊
以為原神畀人抄咁慘慘豬
想洗走原神都係抄驚嘅事實
世界樹唔錯
要code先玩到?
會刪檔懶得試
咩code?冇用code, 照裝apps就玩到
不過係試玩, 2個禮拜後剷角式
未正式嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞