【I/A】App台新Game討論及吹水區(12) - 無驚玩都唔撚玩支那驚 唔傾支那驚 越嚟越多古惑的支那

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
痴線,人地7 金喇,4 金打條撚
學撚晒Apple啲賤格嘢
用An就係因為個system相對iOS open
愈搞愈封閉咁仲用An做乜春
回家未
利申eh打手
有咩關係,一樣可以照裝apk bo
單純上架 叫你打包做aab 比佢
唔好再比apk佢 , 咁都有問題?
唔係support唔support問題
用aab dev要俾條signing key Google
簡單講呢個轉變令Google權力更大
This is Google exerting more control over app distribution under the disguise of optimization.
你睇Youtube搞成點就知Google根本完全信唔過
Eh係好玩啵世一驚
仲頂到既到時國際服開個新post
國際服有消息?
好似話7,8 月嘛
Google play 上架要啫你裝apk第三方down照舊apk
睇下到時點
我對pvp無咩興趣既 所以打唔贏人哋我都ok
聽住先
其實都有影響,班課長係 Labyrith 開一埋分身卡住寶率,你打走佢班分身就用正身打柒你 勁撚狗
EH係開心嘅
咁狗既 佢哋咁誠心玩俾佢贏下啦
我玩依類型嘅game 鍾意用手上角色過下關 推下百塔就算
咩叫soft launch
而家得番開下神王城堡 一係就rodeo stampede
咦 原來玩咗5年都唔知rodeo係支那驚
咁大家都係出得5隻啫

我都合到保底金先有金
鎖匙我開到100抽呀,但100抽得1隻藍,計埋合到上藍可能會有2-3隻既,你當保底數+1囉

不過呢隻唔係D女波大大我都唔會玩就真既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞