FE Heroes 火焰之紋章(16)誤中1001, Celica BB好正

1003 回覆
0 Like 0 Dislike
我呢d廢柴連拎哂新關獎勵都有d難

仲以為今日又有新關
原來講緊挑戰1-5

尋日出個個,石好易拎但要完成任務幾難
用左差不多兩條體多d先搞掂哂

飛隊秒哂 第5關用nino effie takumi olivia

我初頭都用呢個組合,唔得,後來Subaki, Takumi, Ike, Olivia過
我呢d廢柴連拎哂新關獎勵都有d難

仲以為今日又有新關
原來講緊挑戰1-5

尋日出個個,石好易拎但要完成任務幾難
用左差不多兩條體多d先搞掂哂

飛隊秒哂 第5關用nino effie takumi olivia

我初頭都用呢個組合,唔得,後來Subaki, Takumi, Ike, Olivia過

我Klein azura Xander 勇書哥 好似係
是咪相同鼓舞可以加,但紋章唔得

相反

相反

嗚啊
齊隊?

同你一撚樣隊

你 d 技點繼?

大約完成咗80%左右,儲緊SP
加值Hinoka
這些機會不是屬於我的
BTW 點解merge落隻-atk +res度

我合果時都出到性格check list
之後洗濕咗頭返唔到轉頭

我合果時都“未“出到性格check list
之後洗濕咗頭返唔到轉頭
你地會唔會張隻4* 升到40lv升升上5* ?

如果決定左4上5,必定升滿等先上

如果決定左4上5,必定升滿等先上

打關升係唔係多sp過食石?

我就睇情況啦,多數都會,打上去主要係賺多啲SP,但如果隻角色係清場主力例如勇書哥,我覺得唔係昇滿都可以,反正之後啲SP多到用唔晒

我就睇情況啦,多數都會,打上去主要係賺多啲SP,但如果隻角色係清場主力例如勇書哥,我覺得唔係昇滿都可以,反正之後啲SP多到用唔晒

點會多到用唔晒?

點會多到用唔晒?

又唔可以話用唔晒嘅
而家勇書哥有1300

點會多到用唔晒?

又唔可以話用唔晒嘅
而家勇書哥有1700sp

都唔知學咩技好
我依家隊飛隊:

卡米拉(+攻-防)(+1):
勇斧+ 引寄 竜裂 飛燕 引込 死之吐息
蛋米拉(+血-防):
綠蛋+ 引戾 月虹 飛燕 綠魔殺 飛刃紋章
hinoka(+魔防-血):
勇槍+ 守援 烈風 守備醒覺 守備封2 飛刃鼓舞
cordelia(+攻-防):
勇槍+ 引戾 疾風迅雷 相性 穿過 攻擊紋章2

cordelia有隻4星+速-防,之後會用佢做主嚟+1,仲要食大家姐學月虹同飛刃(大家姐庫存很返1隻 )同搵過招b技
蛋米要食nino學buff書
hinoka要搵過招a,b技學,我招守備封2係學守備應援順手學嘅,仲未諗到學乜好

就咁數都要2萬4千毛先砌好隊嘢
依家得返2千毛

點會多到用唔晒?

又唔可以話用唔晒嘅
而家勇書哥有1700sp

都唔知學咩技好

玩得咁上下耐總會有一兩隻用到佢叫你唔好再用 (滿HM)
仲要在搞隊飛隊之前要升垃圾男主做5星嚟令鬥技場一勞永逸
又要2萬毛

啱啱升咗anna做5星,感覺都係唔多有用,改佢做buff機算
想問 hone cavalry (Gunter)同goad cavalry (Reinhardt) 可唔可以一齊用?

本身諗住食左隻grunter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞