FE Heroes 火焰之紋章(16)誤中1001, Celica BB好正

1003 回覆
0 Like 0 Dislike

抽黎丁啦 仲諗

咁都唔抽留黎收息咩

唔好聽佢地講
就出泳衣架啦(好似係)

但係Charlotte 好好丁 抽唔抽好呢

咁乜抽囉,我擺明係9up架啦
利申: 諗緊課唔課1pack抽吓

得20石同佢死過

9 石

0石
有冇人知火紋歷史上有冇出過重裝弓同重裝法?

仲有,天馬弓同騎弓幾時出啊

通常係二轉後可以用埋弓,好少天生重裝弓

btw我覺得宜家個棋盤細左少少
已經跌到12461,睇黎捱唔到聽日

玩開火紋嘅應該都有呢個感覺
但係手機game都係要滿足一個screen玩晒(再細就難控制),同分零鐘要玩完(太大玩幾個字無人有耐性)
無辦法
Tier 17
4790仲排到5659位
同tier18 兩個世界
Tier 17

tier 17 4802分排3364位, 呢個分tier唔知使唔使降班
Tier 17

tier 17 4802分排3364位, 呢個分tier 18唔知使唔使降班
聽日新pool值唔值得抽 已strong hold 百幾石

抽黎丁啦 仲諗

咁都唔抽留黎收息咩

唔好聽佢地講
就出泳衣架啦(好似係)

得20石同佢死過

上次一pack中蘿蔔佬 兔蜜拉BB

抽黎丁啦 仲諗

咁都唔抽留黎收息咩

唔好聽佢地講
就出泳衣架啦(好似係)

得20石同佢死過

上次一pack中蘿蔔佬 中唔到兔蜜拉BB

抽黎丁啦 仲諗

咁都唔抽留黎收息咩

唔好聽佢地講
就出泳衣架啦(好似係)

得20石同佢死過

上次一pack中蘿蔔佬 中唔到兔蜜拉BB

上次抽左成百石剩係中chrome
Tier 17

tier 17 4802分排3364位, 呢個分tier 18唔知使唔使降班

兩日前睇post,4832都要降
而家以4x5*滿繼承冇加值,都係喺17-18之間鳩fing fing

抽黎丁啦 仲諗

咁都唔抽留黎收息咩

唔好聽佢地講
就出泳衣架啦(好似係)

無event唔緊要,
無泳衣抽真係執左佢算啦

Lucina Lyn都出左, 下次應該到Eirika
某人: disgusting

但係手機game都係要滿足一個screen玩晒(再細就難控制),同分零鐘要玩完(太大玩幾個字無人有耐性)
無辦法

重裝弓一定有.

聖戰我記得有重裝mage, 不過敵人only
(好似係)

無辦法

重裝弓一定有.

聖戰我記得有重裝mage, 不過敵人only
(好似係)

我記得應該係10格射程既重裝法師
Tier 17

兩日前睇post,4832都要降
而家以4x5*滿繼承冇加值,都係喺17-18之間鳩fing fing

希望多左d非跳級上既人之後拉低左個分, 剩係想留到o係tier 18攞4石
Tier 17

tier17 4834 rank 673
上個禮拜少30分左右但升唔到tier,
呢個禮拜差咁遠

呢兩次都好好彩.
上次抽到ike, 今次抽到celica, 兩隻都好打得基本上都唔會死人.

同埋reposition 真係神技黎.
但我居然得返一隻barst而且無selena...
ティアモ/シーダ嘩
リン有的失望

抽黎丁啦 仲諗

咁都唔抽留黎收息咩

唔好聽佢地講
就出泳衣架啦(好似係)

新娘全部囡囡

泳裝應該混入男人

講左啲咩 自己參透下
On9 有泳裝就唔抽新娘
抽完今次再課囉

抽黎丁啦 仲諗

咁都唔抽留黎收息咩

唔好聽佢地講
就出泳衣架啦(好似係)

新娘全部囡囡

泳裝應該混入男人

講左啲咩 自己參透下

大隻佬
利申:hehe
之前講果個蒙面marth , Lucina 關幾時出
而家先發現粉甲把聲好似男人
Strong hold等水著pool

等緊佢出下一隻飛行遠攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞