FE Heroes 火焰之紋章(16)誤中1001, Celica BB好正

1003 回覆
0 Like 0 Dislike
好耐冇玩,玩番多左好多新野,唔係幾跟到 。想問軍師而家係唔係冇乜用,用點配招好

其實真係唔多新嘢 係今日出果個蒙面Lucina新關之外

果隻marth 黎

你一定冇玩醒覺

真係無

不過佢d技同Lucina 一鳩樣

lucina戴咗面具嘅

覺醒好正架
巴打快D玩下
我地唔劇透咁多
好耐冇玩,玩番多左好多新野,唔係幾跟到 。想問軍師而家係唔係冇乜用,用點配招好

果隻marth 黎

你一定冇玩醒覺

真係無

lucina戴咗面具嘅

覺醒好正架
巴打快D玩下
我地唔劇透咁多

無知問一句
邊到有得玩

果隻marth 黎

你一定冇玩醒覺

真係無

lucina戴咗面具嘅

覺醒好正架
巴打快D玩下
我地唔劇透咁多

無知問一句
邊到有得玩

3ds
戰渦已開
唔知點玩唔夠膽玩住
等攻略
等攻略

等攻略

果隻marth 黎

你一定冇玩醒覺

真係無

應該叫 Fake Marth : Lucina

我有玩覺醒,但醒唔起佢帶面具時叫Marth
其實同紋迷個marth有冇關聯?
等攻略

等攻略

打住異傳拎石先
打到第七場輸咗

第二場on9,企咗隻1血nino喺敵陣
睇嚟要lucina學獻身做回補血機,同nino啲技轉返魔防3+埋伏3
打到第七場輸咗

咁係咪成個活動都無再用隻nino
終於贏到1局,586分
獅子攻立nino捱到第六回合
打到第七場輸咗

最後個關打7場 自軍全滅可以換人再打 最多4次 投降重新打可以用返所有人
打到第七場輸咗

no
係呢20體之後場唔俾用

輸晒出返去就用得返
咁我nino隊+飛行隊應該夠過7場
14日活動,自然回復有4032體,打到201.6場,一場攞到400分就有8萬分
14日活動,自然回復有4032體,打到201.6場,一場攞到400分就有8萬分

其實好易打 輸哂都有300分
咁我nino隊+飛行隊應該夠過7場

我啱啱尾場係飛行隊過

死咗一隊
速度評價1.3倍,生存評價1.15倍

最後一場啲敵人都係外掛級60血左右
但唔難打

死5隻有B
生存睇團滅次數
死一兩隻都a
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞