FE Heroes 火焰之紋章(16)誤中1001, Celica BB好正

1003 回覆
0 Like 0 Dislike
其實幾時會再有新pool抽?

岩岩出左個咁快問下個

好想抽,但又覺得呢個pool應該要收手
睇下要忍幾耐

咁好丁都唔抽

5抽已經中咗caeda, 見好就收
[im g][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/31/151331_0926aff00e721cf43c1f5407d92be1c9.jpg[/img][/url]
媽我終於得左啦
仆街真係好L難打
希望升到班啦

藍底NINO

我得一隻加一炸
對面下下加6/7/8咁
試過舞娘同對面大海單挑唔夠秋
又試過比加8勇哥逆秒Nino

爆左十幾劍先有呢個分
比我升班啦

點解要用舞娘打大海?
nino攻立射死佢就算啦

仲有,一隻+1就對到+8
我兩隻+1都唔係好覺喎
Bride Cordelia 你哋會用咩技?
Weapon: Brave Bow+ ?
A: Life and Death ?
B: Desperation?

用完勇弓 你好難追擊到
攻立效果唔明顯
但同時勇弓打反擊=垃圾
所以切反同埋伏幫助唔大
感覺得返差違同蛇毒效果最好
仲有X殺類 劍殺之類

勇弓其實是咪必定先攻兩次?

攻擊時 先攻兩次 後被反擊
如有追擊 再打兩次

咁咪即係好難破HECTOR類
Bride Cordelia 你哋會用咩技?
Weapon: Brave Bow+ ?
A: Life and Death ?
B: Desperation?

用完勇弓 你好難追擊到
攻立效果唔明顯
但同時勇弓打反擊=垃圾
所以切反同埋伏幫助唔大
感覺得返差違同蛇毒效果最好
仲有X殺類 劍殺之類

勇弓其實是咪必定先攻兩次?

攻擊時 先攻兩次 後被反擊
如有追擊 再打兩次

咁咪即係好難破HECTOR類

用fire emblem heroes battle simulator/Damage Calculator計
Cordelia (Bride)
Brave Bow+
Life and Death 3
Desperation 3
threaten def 3
sacred seal: Attack +1
低過75%血時:e.g. 18hp, 有117 wins · 6 losses · 11 draws (秒到Hector)
但係防守時接近必死: 14 wins · 46 losses · 74 draws

用fire emblem heroes battle simulator/Damage Calculator計
Brave Bow+
低過75%血時:e.g. 18hp, 有117 wins · 6 losses · 11 draws (秒到Hector)
但係防守時接近必死: 14 wins · 46 losses · 74 draws

競技場點會撞到正常角色
騎隊飛隊成日見
唔buff齊4屬都buff左速啦

Brave Bow+

競技場點會撞到正常角色
騎隊飛隊成日見
唔buff齊4屬都buff左速啦

咁又係 巴打建議用咩技/武
真係俾我揀 我會
勇弓 死線 劍殺 是但鼓舞
真係俾我揀 我會

btw 想請救defense team點set好 成日都係守得贏一場
真係俾我揀 我會

btw 想請救defense team點set好 成日都係守得贏一場

一場夠啦
上期我防守隊係
舞女(相性 速舞) cordelia(飛刃舞) 蛋米(buff書 飛燕 飛刃紋 綠魔殺)
第四隻好似係4星 xander

今期 第4隻轉成nino (獅子攻立攻舞)

防守隊我會揀再動+遠攻類
目標係強殺人地一隻 要追分既人自然會投降
真係俾我揀 我會

一場夠啦
上期我防守隊係
舞女(相性 速舞) cordelia(飛刃舞) 蛋米(buff書 飛燕 飛刃紋 綠魔殺)
第四隻好似係4星 xander

今期 第4隻轉成nino (獅子攻立攻舞)

防守隊我會揀再動+遠攻類
目標係強殺人地一隻 要追分既人自然會投降

我打同守都係同一隊
lukina(回込,離脫行路)
azura(救援行路)
nino(獅子攻立)
女主(劍殺)

守到兩場有900毛,對方都係hector隊長
斷估係lukina同azura飛嚟飛去殺咗佢一隻就投降
arena打贏幾場690以上 第七場俾684kill咗一隻
升左5星女主,冇劍殺比佢食,裝乜好

槍殺

佢打劍已經好勁
裝槍殺啦

佢打劍已經好勁
裝槍殺啦

4星三龍將

佢打劍已經好勁
裝槍殺啦

4星三龍將

呢隻野終於有d用
岩岩中左4星Camilla, 有無用

屌究竟老任有無心營運架仆街

得閒出新POOL呃你課金
一個月更新一次半次

得閒出新POOL呃你課金
一個月更新一次半次

出新pool你都要有野玩先得架
真係得個j字咩屌佢老味
https://twitter.com/FE_Heroes_JP/status/870175370808446976
聽日大英雄
騎槍,全反武器
好似仲有 A 防特效盾,C 騎兵紋章?!

from reddit
Attack 48, Speed 33, Def 31, Res 17
A技 特效盾
C技 騎刃紋

藍色全反擊好似無乜所為
A技 特效盾
C技 騎刃紋

藍色全反擊好似無乜所為

有特效盾都係一下俾綠法秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞