好心ViuTV 咪撚再幫條神棍七仙羽上位,害撚死啲龜

224 回覆
545 Like 53 Dislike
至閉仲係咁俾佢出場至少要攻擊到變過街老鼠
觀眾係接受嘅 你愈反愈紅啦
台灣放2億
香港西貢要啲freedive師兄落水清外來放生物種
放生點會有點好呀
放生除左個人心安理得之外係乜撚用都冇
捕捉唔係錯,過度捕捉先係,所以休漁期咪咁既用處
但係放生如果放錯地方,唔洗好多數量,只要佢地成功繁殖到第一代,個生態已經玩完,好似澳洲兔事件咁。

人類社會果個問題廢事再拗落去因為冇結果,人類要生存就係要捕捉,如果你覺得「心安理得」同「生存」可以相提並論咁冇得講
另外你google下就見到好多地方都出現過呢啲生態危機,早排連登仔屌toyz食蜥蜴其實都係其中一個物種,台灣而家除左人手捉之外係冇咩辦法去對付
留明跟進
屌唔到mirror error 啲一線
開始屌到7cfu呢啲二線人物
屌神棍有咩問題你喺佢啲廢中老fans
ViuTv大撚哂
咁係放生放得衰先唔好
我相信如果係當地即捉 然後有人買左佢放生返去果個被捉地方 你都會接受

澳洲係生態玩完 定換左個生態我覺得係角度問題
當然係存在人為 強硬改變呢個因素係到
唔過渡捕捉 係為左可持續發展姐
同唔影響生態係兩回事

人類社會嘅發展必然係破壞左唔少生態
不過社會規範定 個人佛心邊樣重d 係睇自己㗎姐
放生放錯係一定抵屌
整返個功德無量放生機咪幾好
原來戴祖儀過咗檔做viu打手?
連登仔留言真係至理名言
依個世代仲信放生係積福 仲要盲目支持神棍
唔怪得有咁多眾生要幫手
支持放生班人有冇人諗過咩叫好心做壞事
戇鳩
唐人街選美冠軍
佢買黎放生完 D漁民又捉番黎買 內循環
佢買黎放生完 D漁民又捉番黎 內循環
又真係唔明點解成日比條神棍上電視

貪佢夠膠同講野有鄉音?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞