好心ViuTV 咪撚再幫條神棍七仙羽上位,害撚死啲龜

224 回覆
545 Like 53 Dislike
一Google條臭化閪全部都係ViuTV同佢,法國viu TV好撚鍾意同啲臭閪合作,前排隻臭雞姐已經比人屌,都仲俾佢上鏡
屌你老母ViuTV盲撐撚同我收皮,今次唔會退步。邊個害死烏龜我屌到佢冚家剷
https://hk.nextmgz.com/article/2_785459_0/踢爆恐怖放生-七仙羽涉水塘放生龜-北角師奶月掟50萬-碼頭倒海鮮上山放田雞
屌你老母
屌你老母痴撚線

屌你老母成日同佢合作
垃圾神棍放生,亂咁放生追擊到佢屎忽腐爛
咪撚再比我見到同佢合作
viutv同條仆街拍乜鳩乜鳩鬼同你上身,啲女扮鬼上身假到呢,仲同佢合作,屌你老母當啲觀眾傻。
樓主tvb PR
七師父咁好都屌
推到佢仆街,垃圾viutv咪撚再俾人見到佢
收皮啦屌你老母,虐待烏龜都算好,呢啲post唔玩膠
神棍一個
咸豐咁耐之前既野攞返出黎講 樓主真係痴撚孖筋
過咗一個月都未有,就算之前嘅事本身呢條友就係神棍嚟, viuTV仲同佢拍片,根本助紂為虐
過咗一個月都未有,都算之前嘅事
本身呢條友就係神棍嚟, viuTV仲係咁同佢拍片,根本助紂為虐
tvb搵開啲人好似麥玲玲玄學術數唔夠人勁就想玩抹黑?睇撚穿你啦
btw盲撐不是這樣,總之ViuTV嘅節目就唔撚想再見到佢,已經過咗咁多年都話放生等於放死,都有班死傻閪出嚟放生
捧呢啲中國神棍真係要屌下
年青人路線玩膠唔是咁的
啱,真係有班傻閪睇完呢個節目會支持佢,仲繼續同佢拍片幫佢出位,不過佢唔出位鬼知係咁仆街
嬲到心口痛
七師父有講過呢佢係儀式 之後佢已經救返啲龜 因為佢知道果次活動佢揀錯龜
樓主呢啲斷章取義唱衰一個喺viutv幾係有民望 呢啲唔係PR野我都唔知係咩啦
多謝你繼續推post喎繼續幫手玩膠
你先似PR
點都好唔應該支持放生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞