[馬狗復出]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1310]

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
宜家啲曼聯page連欣賞死敵都講得出
想知最後曼城拎歐聯, 曼聯拎歐霸, 英超第五有冇得踢歐聯?
平心而論,果下頭鎚係幾勁既
得頭4有
係喎 唔記得左
咁對應該蝗疤呢啲啦
咁咩情況拎唔到前四都有歐聯席位? 歐霸冠軍(曼聯對阿積士𠴱年)及歐聯冠軍?
你自己都講左出黎
假如歐洲冠軍聯賽及/或歐洲聯賽冠軍能夠憑本身國內聯賽成績獲得參賽資格,入圍名單會有以下更改:

假如歐洲冠軍聯賽得主憑本身國內聯賽成績獲得分組賽參賽資格,那麼協會 11(荷蘭)之聯賽冠軍會直接進入分組賽階段,另外對上每一圈中協會排名最高之聯軍冠軍球隊,亦會相應一併獲得晉升。

假如歐洲聯賽得主憑本身國內聯賽成績獲得分組賽參賽資格,那麼協會 5(法國)之聯賽季軍球隊會直接進入分組賽階段,另外於外圍賽第二輪中協會排名最高之聯賽亞軍球隊,亦會相應獲得晉升。

假如歐洲冠軍聯賽及/或歐洲聯賽得主憑本身國內聯賽成績獲得外圍賽參賽資格,他們所屬國家的外圍賽席位會懸空,那麼對上每一圈中協會排名最高之球隊會獲得晉升。

每個協會最多有五個參賽席位。所以假如歐洲冠軍聯賽及歐洲聯賽得主是來自同一個排名前四的協會,並且同時未能以前四位完成其本土聯賽賽事,那麼該聯賽的第四位球隊便會失去參與歐洲冠軍聯賽的資格,只能角逐歐洲聯賽賽事。
李城贏轟已經入硬前四
呢個星期睇住轟真係爽
輸俾妓再失足總
再睇住猁龍門絕殺
天堂落地獄

最好下星期再輸埋俾李城
之後輸埋歐聯
唔知佢哋使唔使要好似上年咁做數用性病換隻比真歷返嚟,如果要嘅話我哋派出特廢進行交易 最多比多2000萬鎊你
DJ做老豆白痴仔都有女
Lin都有啦
有錢就有女架啦
United U11s beat Stoke City 6-3 today. Kai Rooney scored a hat-trick and assisted the other three goals!

Who need kane
講聲多謝啦猁
lm
公司有人今日即刻着猁狗波衫 第一見好醒神
軌唔會俾李城雙殺啦 得So蛇先夠膽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞