[馬狗復出]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1310]

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
自問樣一般 身高166cm

矮撚係咪唔會有女性鍾意
樣中上?
中中呱 去開barber shop整頭
油頭唔夠靚仔隨時反效果喎ching
黃泉又撚新人
dier仲有機會玩防中
畀著我, 我會咁做!

:你啱啱先嗰餐食咗咩, 我食意粉, 你呢?
: 拉麵!
:拉麵... 拉麵我都鍾意食㗎, 尤其是係豬骨湯底, 另外, 我鍾意邊面爽口!
:而我就鍾意魚骨!
:與我都ok, 不過如果要呢啲海鮮類嘅食物, 我都係鍾意食生冷嘢 e.g 生蠔, 刺身!
:我鍾意食嘅原因, 係因為鮮甜, 另外, 我都好鍾意食生冷嘢!
(之後轉話題)

:你平時鍾意做咩?
:睇書, 睇netflix, 睇youtube
: 我都有睇youtube, 我平時鍾意睇旅遊!
:我都有睇㗎, 尤其是係去韓國!
:韓國都有睇過下嘅, 尤其是係xxx嗰度秋天去勁靚, 可以睇楓葉, 影相真係一流!
: xxx雖然係靚, 但係嗰度太隔涉, 我都係鍾意海邊多啲!

大概係咁啦!
我係咁樣傾
咁依家咪知道對方鍾意食生冷, 鍾意食拉麵, 同鍾意韓國!
而唔係審犯式去知道, 咁樣會舒服啲交談!
我覺得幾好睇
問咗啲女性朋友佢地都話好睇
唔怪得溝唔到女
當日好熱但我想型d著咗件文青恤衫
見面之前已經出晒汗

會唔會係衰呢樣
糖狗
現實:
約仔女啲同學出黎 點知比人地家長發現block 埋
臭撚?
朗隊=孫堅
KAI=孫策
you will fade away
黃袓男都有女喇
畀著我, 我會咁做!

:你啱啱先嗰餐食咗咩, 我食意粉, 你呢?
: 關你撚事
: 撚事... 你條撚而家就關我事
(之後除衫扑嘢)

:你平時鍾意做咩?
: 睇AV打飛機, 揼骨叫雞
: 我都有睇AV, 我平時鍾意睇AV!
: 咁就要切磋下喇, 尤其是係日本AV
:都有睇過下嘅, 尤其是係三上深田波多野, 睇片真係一流!
: 日本AV雖然係靚, 但唔夠明刀明槍, 我都係鍾意歐美多啲!
(之後又係除衫扑嘢)

而家興咁樣架
分界界到紅海果啲?
進度良好
Trust the process
般狗9成9出去叫雞
燥狂佬壓力咁大
OGS on impact of fan protest on @ManUtd players: "I don't want to use it as excuse because we lost 2 games but surely it’s a reason behind performances. Never nice to see a club that is not united. We’re hoping Tuesday is going to be a positive day and that we move together.
妳個intro唔知點解好想笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞