[馬狗復出]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1310]

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
kane唔單止喺戰術上幫到手
佢嗰種足球員專業可以帶起到成隊波嘅心態
就好似卡叔般奴咁
辛祖唔係唔勁
不過呢一方面就一定唔夠kane嚟
老一輩應該係摩狗果類諗法
病毒先生
中場唔夠人,仲賣Pogba
跟住只追Kane, Sancho?
運到個波向前咩?組織到咩?搶得贏中場咩?
我只怕咁攪法,下屆對鏝猁軌,中後場完全比人sm
點解條女唔應我? 咁樣嘅回覆好似係
https://lih.kg/2526022

偷圖
咪傻
事實普巴呢啲新一代球員係麻撚煩, 佢又未去到簡東拿朗尼C朗嗰個level去令教練屈服
如果賣普巴,就要除左防中外再買一個強力box to box中場
起碼要有軌Kante既水平先得
但市場上有冇咩好選擇
vdb
其中一個位我諗到既係慕遜果隻Zakaria
SMS
咁佢蛆同法國隊身邊都係有實力既隊友
呢隊曼So9來之前真係得啖笑
9成人都raw到仆街 係英超有邊隊可以玩一人球隊而又有冠軍 佢自己頂唔順都傷哂
基本上之前隊波完全唔使諗冠軍 有野心都唔想留喇 而家叫有起色 但球隊已經可以無左佢 其實都幾慘
呢個我聽過
舊年玩fifa online用佢超好用,夠大份搶晒d波
但佢同Rice應該只揀一個啦,冇理由買兩個防中
哇屌
McFred VDB 運唔運到個波上去
到時Kane得個企字乜都做唔到
邊個黎?
講真 今季好多時出普巴都唔係放中場中
佢踢親中場中都奶哂野
而家中場出Fred mctom搶好過 起碼work rate高
寧願買個好過fred (rice navas) 再推fred替補好過 matic應該繼續攝位
放普巴去左路不如直接買Sancho
點解走
我估係Sergej Milinkovic Savic
呢隻係拉素
仲有邊個navas?
Fred真係唔得,最多只可以做後備
Mctom都炆炆地,但好難成條中場線換晒,留一個就留Mctom
希望真係買到Rice啦,又或者其他人例如Zakaria
今年拉素第6得個歐議位其實真係抵諗
係咪狼果隻neves呀
原來係呢個
有冇傳過買佢?
尾場送3分比狼隊,換黎買到佢都ok喎
Exact7ly中場中冇理由防守咁樣, 一係你好似費狗嗰啲周圍撲一係就好似以前卡神遮線嗰啲, 搵佢踢左翼嘅話我不如正正經經搵隻有速度突破可以入多啲波嘅翼好過
我哋抬價部嚟點會冇
SMS Zakaria Neves Rice 卡馬雲加個個都會傳
是咪諗大左 kante依個位已經係全世界最top 仲有邊個b2b會好過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞