(LOL)英雄聯盟s11比賽討論區(699)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
呢波就先拉開 等MAPLE TP返嚟再打就贏硬
Maple選 加里歐,塞恩,犽宿 呢3隻可以熄機瞓,就係唔信邪 唔識打學火龍練新英算啦
呢波柴犬有閃同黑盾俾人秒
另外風龍個波river有閃有盾有大一早走佬
最後先番去送,韓仔溝通問題
呢個位拎gnar冇問題啦
事實上三大賽區嘅實力就係勁過另外嗰三個
PSG對mad lion 就算0-4 都唔意外
起碼第三場唔似之前嗰兩場咁完全冇還手之力
當然U記喺到一定打得更加好啦
同啟榮拍咗咁多年默契爆燈
Maple係咪唔敢揀犽寧
即係五選留比中/上都係廢
四選變咗一定要吶兒
本身應該諗住打C9咁阿卡莉打維克特喇嗎
MAD第四五BAN真係完勝
PSG拎到夜曲的話 個陣真係勁好多
再BAN埋你阿卡莉拎維克特 你冇英打
MAPLE比人睇穿左唔會拎球女去打
又唔會學RNG咁玩逆命
結果比人outplay BP
psg揀歐拉夫加柔依好過啦,魔甘娜成場0作用
台狗好撚肉酸成班勝利球迷笑C9 0-4
係人都知你隊PSG round2就手軟 收皮啦
而家唔笑NA等幾時
仲有PSG港隊嚟
第2有錢賽區打到0-4唔撚笑得?
1個perkz人工可能都高過成隊PSG 啦
零晨打機
贏左都唔俾笑
應該打贏團戰
贏團戰果方FF投降
體驗友誼第一比賽第二
硬係覺得火龍唔識玩呢啲軟皮英
淨係識得坦
隻隻正規英拎出黎效果唔好,選奇pick試下好掛?PCS/LMS大部分都係手軟仔唔敢拼機會,拉左狼味出黎就唔洗旨意贏,繼續拎訓練賽成績打飛啦
呢場psg想套路人 river洗完人地f6去中路打閃
維克特冇閃會行唔出條中路 點知下路線無啦啦狀況外 比人對位單殺 hanabi同maple 2個tp用落下路咩都收唔到 仲要比炮娘拎咁多層塔皮 3隻坦克比人輕鬆射爆 psg呢個組合前面2條龍都控唔到 去到後面邊會夠人地3核打 總結就係下路劣勢troll game
https://euw.op.gg/summoner/userName=Full%20C0unter

maple隻 姬牙娜 75% winrate
又係ad+ap中野
又係同 阿卡莉/夜曲 咁既刺客
練左咁多都唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞