(LOL)英雄聯盟s11比賽討論區(699)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
覺得係60分同40分既差距
有機反cup但要狀態真係好好
隻狗玩得柒送左巴龍個波就梗架啦

但BP咁既情況下都打到咁 換過隻一定仲好

你弱隊實力唔夠BP仲柒點救你 如果你BP正常冇大失誤既

我肯定呢度同台仔都認係唔夠人勁 都試過唔只一次啦
咁咪即係bp差
Mad 隻ad其實幾勁
被underrated
維克特 後期好撚on9
合埋眼都秒人

都係唔明galio 呢個pick
目標都係打C9 就算頭四 都一定比第一名揀黎屠當玩下算啦
但調返轉個陣都唔覺得psg贏到 調轉又變左下下吶兒一推三 然後加里歐大 凱莎入場收頭
咁呢幾隻t0咪用住先 canyon玩開傳統野核又唔啱呢個meta 不嬲bp都係互抄
Mad係真心穩 但佢地做唔到peak g2個種奇蹟
如果DK搞唔掂rng 既話mad 都唔會得
點解唔關bp事 azir打lane可以贏 後期又唔會輸 真係唔明點解唔玩 你贏到lane運營選擇就會多d 結果就會唔同 而家根本係無選擇 你唔係outplay到對面pk 根本無得打
得Kaiwing 最carry...
PSG唔夠打還唔夠打
但同一套輸夠第二次係咩玩法
咁你選手相對實力差 選擇梗係少d 所謂bp優勢都要睇id架 火龍玩jayce我直接熄機唔睇都得啦
4保1 個新ad真係諗唔明
人地4,5 ban係ban阿卡莉 同夜曲
即係擺明驚d衝排刺客

maple手感咁hot又日日練隻 基牙娜 又唔用
仲可以雙推牆
用隻過時galio
中路個下真係好撚勁
隻狗最多咪lwx 料
玩單核陣係咪傻撚左
可能覺得第一次係doggo on9企位一下玩完
依家夾左咁多場再試一次
仲可以玩DIANA
不過好多都關選手個POOL事
選加里歐就唔好選魔乾jg啦,中野冇傷又雙AP好難帶風向,上個版本加里歐搭野核grave黎玩
再加上maple隻azir玩得幾好
對面個中路又唔係特別勁

如果maple pick azir 我唔覺會咁一面倒
至少後期團戰都有輸出
係破產版Jkl
不過MAD都真係幾勁
我覺得聽日MAD打DK有價講
2021 jkl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞