(LOL)英雄聯盟s11比賽討論區(699)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
如果psg齊人既話我覺得係可以同mad 55波
mad 唔係真係咁勁 係勝在夠穩
ptt 屌埋kaiwing
Which post?
台仔緊係要捉個非台灣人黎做戰犯
屌咩 msi唔同上年play in 要打4大賽區1st seed強度大好多 唔明有咩好屌 技不如人好正常
https://www.ptt.cc/bbs/LoL/M.1621103909.A.DB8.html

haha98 : 才犬已經盡力了 sup送成那樣是要怎麼輸出
成個post都係得佢一個屌kaiwing姐
吹到巴龍位唔閃冇咩影響 個個位唔死可以直接開巴啦
湯米啱啱分析咗火龍個位可以直接推3個
柴犬見到吶兒個位以為佢要閃推
凱莎有R有閃推到應該可以直接秒晒
結果火龍最後退咗冇推到
呢波應該係溝通有分歧

s7 ruler 呢
個位應該推唔到3隻落牆,控唔到全部人,佢應該都係死
最大問題係明知對位psg ad 係輸哂俾人 又已經衰過一次...仲夾硬四保一做咩 睇到Galio 真係眼都突埋 自廢中野 打條撚
之前fnc隻top驚薯返黎打lol
其實MAPLE仲有咩英可以拎出嚟打維克特/後期法師
屌你老母連續2日2點鍾PSG打MAD
聽日仲要返工點撚睇
原來飛機打viktor都有54%
其實唔關maple拎唔拎咩英事 火龍champ pool太有問題
上路JAYCE,GNAR,SION 呢三隻都佔咗6,7成PICK%
中路MAPLE拎唔到球女拎唔到VITKOR
冇後期法師梗係揀中期功能英中路嫁喇 點樣唔關事
佢上路拎唔出Jayce 已經bp差好遠 一定要拎隻加里歐保上 人哋拎jayce 佢中路再出隻法師 上路2打2唔夠打 佢係中路farm? 5p佢仲有隻沙雞啦
同埋人哋拎jayce 佢有咩champ pool打到
吶兒就可以抗線 SAFE PICK
你PICK完因為上路2V2唔夠打 所以揀加里歐 咁係隊嘢ON9
仲未講你PICK得吶兒先已經預咗對面會JAYCE嫁喇 咁反正都係咁點解你唔先選中路
不過呢場又係下路打唔贏MAD就已經無解
揀加里歐前面可以中上野無限搞爆JAYCE
加里歐TP一次拎唔到嘢 吶兒又TP一次拎唔到嘢 呢場已經玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞