港鐵查票員針對年輕情侶站內爆粗  發惡兼票控「一定搞到你哋」

565 回覆
1206 Like 29 Dislike
數字無得厄, 發完夢, 係時間落牀睇下真實既世界

二零二一年三月 114,487 3,884 178 5.8 42 1 15,420 497 0 0
二零二一年二月 91,409 3,524 144 5.1 34 1 12,412 443 0 0
二零二一年一月 93,236 3,244 156 5 33 1 12,789 413 0 0
二零二零年十二月 92,985 3,211 159 5.1 37 1 12,848 414 0 0
二零二零年十一月 114,346 4,101 171 5.7 50 2 15,496 517 0 0
二零二零年十月 113,558 4,179 174 5.6 50 2 15,564 502 0 0
二零二零年九月 100,948 3,562 179 6 41 1 13,434 448 0 0
呢D 咁下欄既工作都有後生做
係,條底褲畀我啲過期精射滿滿搞到黃
唔好咁小學雞得唔得
港鐵附例係白紙黑字香港法例嚟
唔係港鐵乜鳩自訂守則
你問佢法律上有冇權 人哋答你 你又小學雞發爛渣
禁止強姦都唔犯法
查飛狗本人?
試下查我實打鳩你
同班藍衫曱甴一樣社會垃圾一著件制服 就覺得自己終於有機會向路人發洩出氣
港鐵附例有冇法律效力?
垃圾查票員
又係YK
曲線引我講犯法野?
垃圾
以為會見到樂哥
YK同Revee係兩大CSRPU痴綫佬
成日話公務員係狗,呢班小黃人仲賤
不過佢哋又唔洗宣誓又可以移民又可以恰鳩你
無嘢輸
商業用途就要申請,非商業用邊其實無寫明
要啦屌
不得在未獲港鐵公司書面同意並受依照港鐵公司所施加的條款及條件規限的情況下,使用任何錄音或錄影或拍攝器材以進行訪問或拍錄或製作影片或錄像。

其實咩叫拍錄無清晰既定義,最後如果上到庭打都未必輸
認住隻狗乸鄧玉琼
唔好以為人哋唔記得你推學生妹落樓梯單嘢
阿仔開始甩頭髮,要早瞓做多啲運動⋯
明讀u趕assignment辛苦
YK個名喺黨鐵入面臭到爛,個個站頭見到YK黎查飛就鬼屌,實報狗收場,寫log book寫到手軟,係查飛狗首領保佢,唔係一早收鳩皮
唔好話下欄,小黃人啲bonus都幾多,同埋都係跳pt
想問車站真係唔可以錄影?
就算有爆粗都唔應該咁對啲乘客啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞