[MIDZY] ITZY討論區(24) 慶祝마.피.아.In the morning再拎一位!大家都要支持Eng ver

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
我係因為紅薯夫婦先得閒睇下KPOP我同容和一樣大老鬼
我一開頭係因為YEJI留意ITZY,睇睇下彩領做左本命
我好簡單,識師姐團就識埋JYP 啲團!
禮志依個相叫狐狸相,係貓相同狗相嘅結合,更加貴相!
同師姐娜璉嘅兔相,一樣係貴相!
JYP 揀人入圑真有一手,只係中後期管理時常甩轆!
Kpop 我係一代圑H.O.T.開始,慢慢識其他人同圑!
彩領就Sixteen 時就識!
王生!貴庚?
50開外!退休幾年,不過遲啲會試吓新嘢,所以推埋依個post同師姐comeback 後會潛一排水!
由出dalla dalla teaser已經留意 之後睇埋showcase同mv就搞唔掂了
我係聽itm 入坑 唔好笑我聾住。。。
班囡跳舞太正 開始睇綜藝被雙申電親就入坑
最愛有娜bb 無得做一期會員好sad 又買唔返
新人留個名先
得閒上下黎吹水
老老實實 mafia 聽得多其實我接受左
無問題!
歡迎
其實首歌幾洗腦
歡迎
終於有人同我係有娜本命
末放了
老老實實
Itm放係東亞啲人嫌前衛
放係歐美其實係好play safe
之前講過扮左trap bae咁耐終於有番首trap歌名正言順
我老公都係我本命

ITZY

我老公同兩個家姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞