[MIDZY] ITZY討論區(24) 慶祝마.피.아.In the morning再拎一位!大家都要支持Eng ver

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
JYP爸爸嚟緊會唔會跣多師姐一鑊
幾時日本出道,ITZY點解日本成績咁唔錯,就因為JYPE?
5/19のタワレコ全店総合アルバムチャートは…
1位 #ITZY「Guess Who」
2位 #藤井風「HELP EVER HURT COVER」
3位 #NCTDREAM「Hot Sauce: NCT DREAM Vol. 1」
4位 #LiSA「LADYBUG」
5位 #NCTDREAM「We Boom: 3rd Mini Album」でした!

sorry not sorry

覺得之前NiziU個選秀節目算幫到ITZY提升日本知名度
出場啦
好正
Sorry Not Sorry
佢地恤衫好型棍

Dalla Dalla 好多參賽者都揀嚟跳,而Dalla Dalla 同Icy都有揀嚟做project performance !
大家鍾意3個rap + 2個vocal 定係4 個vocal + 1個Rap?
佢地已經唔可以叫做idol
根本係實力派 勁多performance output
JYP好似係上年日本唔知咩排行榜第一
經過Mafia一役
唔駛咁多rap啦
不如比彩領多啲vocal part
其實佢把聲幾好聽
itzy着重dance rap多過vocal
如果唱到嘅希望會出首以vocal為主嘅歌

靚到呢真係
琴日Q 啲

就咁講唱功就的確唔係好top既 只係個個都可以跳住唱到唔走音咁 但itzy不嬲都係sell performance
所以我覺得好難出首vocal為主既歌 除非佢地唱功進步超多 如果唔係驚弄巧反拙
不過rap真係多得滯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞