[MIDZY] ITZY討論區(24) 慶祝마.피.아.In the morning再拎一位!大家都要支持Eng ver

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
【spotvnews獨家】《音樂銀行》因製作組有新型冠狀病毒確診病例,21日節目緊急決定停播。 《音樂銀行》在直播前一天即20日下午,製作組有人被確診為新冠病毒。目前,根據防疫當局的方針,確診者的密切接觸者和有接觸可能性的人員將接受新型冠狀病毒檢測。由於《音樂銀行》突然停播,空檔期計劃將由其他節目替代。
佢哋好似都係講韓文為主
係 但係會多咗好多英文content
都係既講英文我地係易睇d
https://youtu.be/igZ9ov7po9A

可以睇到ITZY嘅YouTube views主要來自邊啲國家,從而估吓fans喺邊度,女團第三,總排名第五(條片最尾幾分鐘有得睇個表)!
一直娛不了
其實好黐線
除左本土
Itzy冇跌出過其他任何地區既十大
仲有⋯老是常出現既PSY
再引申出黎堆人當中最最最有錢(落到藝人自己袋)應該係IU,就算twice, BTS幾紅都好,叫價都冇可能係IU既9倍、7倍。IU一個分個份一定大過男女團個人分到既
所以ITZY 根基幾穩吓,睇後面爆發力!
所以JYP 啲團都要食國際飯先養到個團!IU應該係食本地飯多,好似任英雄咁,超過90%views來自韓國!
https://twitter.com/chartitzy/status/1395580968191152132?s=21

勁,四代團最多首起一億streams嘅歌!
有個dating rumour,我唔post嘞!
Twitter班傻鳩FF起上嚟仲癲過我哋
咩事
啲原因係莫名奇妙到一個點
我地鐵見到有另一個人用同款耳機係咪代表我同嗰個人一齊 究竟點諗出嚟
有冇link睇下
我同禮志都係用airpod 對唔住
我買比佢嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞