<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[17] - 偶像救節目口罩篇

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
應該直頭唔關潘潘事
Kid 同潘有互Fol
科七同潘都有互 Fol (應該無分手)

所以係兩個男人之間既事
應該係見面會紀錄先一次過show啦
連館長都用老闆/生意人角度屌鳩民進黨
呢下唔屌就會比人話盲撐

講真 解釋左咪好
其實肥肥咁講即係...kid同科七拆左?
定係科七暫時離隊呀?
我估暫時離隊
邊撚個黎
本身係固定主持,連頻道名都包埋,依家降咗同其他人嘅level話係得閒先嚟。

係咪暫時,我諗連當事人都未必知,睇下因咩事啦
姐係有人私自拎野七個名出黎搵食之後吵大鑊姐
各位親愛的木曜觀眾

因應疫情,在5/28日有進一步的方針之前,我們將會暫停所有外景拍攝、進行分流上班、沙盤推演可能會發生的所有情形,以保障所有主持人、同仁的安全為第一優先。

在此考量之下,這段期間,所有大型作品皆會延後播出。同時,我們將會用最小規模來緊急製作一些影片,陪伴大家的禮拜四夜晚。

每天都要勤洗手、口罩戴好、減少外出,StaySafe!

木曜團隊關心大家
木曜4超玩
最愛 · 30分鐘 ·
各位親愛的木曜觀眾
因應疫情,在5/28日有進一步的方針之前,我們將會暫停所有外景拍攝、進行分流上班、沙盤推演可能會發生的所有情形,以保障所有主持人、同仁的安全為第一優先。
在此考量之下,這段期間,所有大型作品皆會延後播出。同時,我們將會用最小規模來緊急製作一些影片,陪伴大家的禮拜四夜晚。
每天都要勤洗手、口罩戴好、減少外出,StaySafe!
木曜團隊關心大家
喊出黎
冇計 鬼叫萬華發到咁大咩
依個情況,大家都會體諒,無事先做到世界冠軍
即係存貨都無得睇
安全第一 有野睇已經好
忍痛停一停,之後冇事就可以過正常生活
希望兩個月可以搞得掂
另外原本好期待屋簷下3,睇黎有排都未播得
可能剪好嘅時候就差唔多可以播返大製作呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞