<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[17] - 偶像救節目口罩篇

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
顛撚過網絡節目
諗緊買唔買到 台灣咁既時勢買佢d口罩好似又唔係咁好雖然木曜口罩應該得粉絲先會買
聽日木曜又係在家直播
上次係醫療級口罩 所以唔比出口
今次應該係一般口罩所以可以出口咁賣
唔係點 而家爆到咁
但講真
如果上集唔係kid係咁換相
個直播都真係幾廢
佢地又好難先拖夠去播片
希望今週可以諗d遙距game
可以玩下Party Game,想睇阿公玩糖豆人不停靠北,不過佢哋屋企未必個個有打到機嘅電腦,手機可以玩新出嗰個猜猜畫畫,不過正常又只可以Cap到阿公畫面,或者好似之前咁連線其他粉絲互動下~
好似除左老人之外都係用電話個類黎做直播
達哥個上網仲要禁lag好難做到玩game
佢地應該係ipad/MacBook啦
我覺得玩下早一兩個禮拜果d做句差唔多
繼續一個鐘頭直播,播半個鐘頭短片掛?
聽日又可以一邊直播一邊開賣口罩拖下時間
再唔係將堆斗內輸出個html檔send俾主持人部手機睇住讀又得
不過聽日流程如果真係好似上面咁行法會幾悶…
佢地又唔肯復刻微波廚房個堆低成本、廠景又好笑減到壓既小單元
上禮拜講歷史見到台灣班粉話第一次睇木曜訓著咗
上集香港粉都仲可以會有D畫面腦補一下
例如腦海會飄過江華(嫪毐)、林峯(趙盤) …
聽日好似有一日系列會播
要打機就難D啦,坤達哥屋企網速唔係太得,邰哥又碼碼地鍾意打機
加埋要將個畫面訊號打返去麥卡貝,佢地都未必個個識,
佢地都唔係做開遊戲實況主,頂盡做下D靜態野多…
都無計,佢地而家個邊咁環境
預短期內都係要咁直播…
舉個例好似丘涵出去工作室影幾張工作相
即刻有人想攻擊佢有超過5個人嗎?
紙扇真心得個聲大架咋
台仔
Ching玩個紙扇實體?
點解可以做到響而唔痛?
本身紙扇個design已係一個咕𠱸黎架
佢接到風琴型咁 打落去個下會散左好多動量
變左個頭個衝擊細左好多 基本physics啫
同埋係自己都可以係屋企試架
紙扇唔難摺 可以對比下
買書就已經有一把啦
其實要睇打嗰個用幾大力同用咩位打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞