<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[17] - 偶像救節目口罩篇

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
陳零九中左武肺
咁大穫
佢唔似專登,係本身天生On99
之前柒完潛得一個月出條片話做義工定咩已經覺得好撚假
好記得之前阿圓搵佢拍台灣激安開幕已經覺得個人好假好煩膠,入到去乜撚都話貴
台灣第一個藝人
百祥:我覺得 近期之內就會出現那一種ytber,然後用狗仔隊的方法跟蹤狗仔 不斷講說這些媒體為什麼一直放大陸的新聞,黑到媒體掛掉
https://open.spotify.com/episode/2oF4Ft9y6USTGVQS9ZaUj1?si=8A5aZ2hKS0-E3ndly9bf5Q&utm_source=copy-link
專吸引肥仔?蛇丸好似都係
平時都無乜內容,都係6條友拆禮物,播片,讀斗內
依家就係冇左呢堆野比佢地撐到播片
之前起碼都玩下鳩game有時都幾好笑
宜家例行工事續個人問每星期做左啲乜就搞掂
其實睇佢地冇野講又要拖時間都幾尷尬
其實我真係唔介意佢直接播片再讀埋donate就算
係阿部會撩肥仔佢好主動撩蛇丸
akb出身對毒撚係有一手
其實係悶, 啲交流完全得1對1
其他4個就坐定定等老人問問題
其實都有game岩直播,好似狼人殺個啲,唔明點解唔做
玩之前果個啾咪就得啦
開多個鏡頭搵百祥開牌再順序起名咪得
我好似睇過片話阿部係48集團入面最識釣男粉嘅其中一個。最兇狠係nmb個渡邊美優紀,話肥康叫佢教其他人點釣
溫vlog 屌打泱果d
有連線同步問題嘛,你睇下達哥成日都laglag下就知,反應game一定玩唔到,最多係玩問答遊戲
又蝦坤達
Miruki係釣神佢個笑容真係冇得輸
佢握手會個陣握到走個陣會用力練一下fans隻手應該冇人唔會中
溫本身多野玩多野做
班蛋都覺得拍咩都得
最緊要件衫唔好太低就得
都癡根既低唔低關佢地叉事
佢地除左呢樣白癡之外都還好

但泱本身除左食就真係冇乜嘢啱做
結果班泱苗就淨係想佢拍食
一拍其他嘢就會鬧到反艇

所以溫vlog可以有睇頭個泱vlog
認真 泱咪再拍食啦 好悶呀
暗屌中共
kid 個background
盧廣仲
之後一日3套達哥1套kid
溫泱部3個真係每星期陪睇片
之前仲話+丘涵
其實無人講過加
係啲fans自己ff
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞