<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁[17] - 偶像救節目口罩篇

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
我似堯咁,坤達係隔離抱貓
雖然我都覺得佢都應該開少啲黃腔
因為唔開黃腔個channel真係清新好多

但溫要做性感女唔通唔比佢做咩
似佢想露但制作組又唔想
就串鳩班垃圾
人地居家衣著著得清涼d 唔撚得既

只有老人唔想睇佢
佢露D人唔係鬧佢露
係鬧木曜物化女性吸VIEW
你係木曜你遮唔遮
露呢方面溫泉蛋仲癲過泱苗
泱泱性格好正娶到佢真係三生有幸
8點美玲大蛇丸
burka
明明冬瓜溫呢D廟細燈籠大個效果唔錯,班道德撚係要沒殺佢呢方面既潛質
仲有木曜以前都係靠"物化"女性起家架啦,唔覺得紅咗就要變咗兒童節目喎
我都想講其實不嬲有時都會帶黃做下效果㗎啦,班人而家困喺屋企太得閒就更加發神經,早排全體直播開車開到上太空時又唔見屌?仲有今個星期泱條片正正打到呢班人臉腫啦,証明百祥早個星期嗰次擺明係Cue泱Show成果啦(好耐之前都試過一次)

反正後製而家可能得閒咗,唔好煩啦,花少少時間直接幫溫好似六嘆四姨咁整個V皮俾佢做冬瓜皮啦,以後要後製就加個V皮上去成個人遮,再嘈就直播直接用V皮算

溫都咁撚大個人,喺呢行又唔係新人,著咩都要你管,你哋班人有本事就要溫唔好再咁著,無端端搞著木曜同其他人
都就快32,班腦殘仲當佢好似啲15,6妹妹咁保護
同最好笑係而家唔係逼佢咁著係佢自己咁著
俾你話咁多次都仲係著者係佢自己既意志
根本當自己條女, 退一步就算係你自己條女呀
又有幾低, 普通背心又唔係keep V
太長唔quote

其實溫係太縱容佢班垃撚圾溫泉蛋

明知自己都已經3字頭 唔改=收皮

但係就一直唔肯直接同呢班垃圾講自己要轉型

好啦 依家就連木曜都搞著埋

下下就要就個班咁既仆街冚家剷垃撚柒圾溫泉蛋去碼呢到碼個到

正所謂舊既唔去新既唔黎

溫係時侯要同呢班咁既仆街冚家剷垃撚柒圾舊所謂既溫泉蛋切割得一乾二淨

唔係就分分鐘變成乞人憎個個
基本上佢都好難去其他人節目
成日出征
木曜肯俾你打格外面邊個會幫你
唔係禁易架葉師傅, 佢仲要靠班蛋出歌架
其實佢真係唔好太focus係唱歌到
真心瑪利亞入黎之後
前AKB既功力係完全屌打咁滯
溫不如改去另一飯發展啦
佢既夢想就係做歌手, 你姐係叫佢返去瞓
唱歌跳舞都俾瑪利亞屌打
陣間睇下kid 11點條新片有無幫溫妮心口打格
冇辦法
現實呢一把車得好大力
突然間一個神級玩家黎左一個熟手玩家區域
實力真係高下立見

對溫真係恨鐵不成鋼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞