失業貸款苦主苦等交流區

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
恒生 等左半個月都未有錢收到
你按納咗幾日,仲未批到錢?
7號已接納囉
排隊屌za同按證老母
你講得啱呀, 真係有就有無就無啦, 
但係而家拖咗兩個禮拜都未有結果, 無人答你有定無呀麻
似乎大家等到灰左,平時呢個鐘數keep住有post追
因為完全冇野可以做到,得個等字
打去銀行問又話按證PASS返黎,又打唔到比按證問
似乎大家等到灰左,平時呢個鐘數keep住有post追
因為完全冇野可以做到,得個等字
打去銀行問又話按證未PASS返黎,又打唔到比按證問
我兩邊都打過去,想夾d CS轉駁去internal經理都夾唔到
今日有人派彩未

我係第一日申請,上禮拜四補交文件

到而家都冇晒聲氣

屌垃圾hsbc
我講講我情況 hsbc
29號申請 連埋所有文件一齊upload 上去

30號打上去confirm 下係咪收到我啲文件 不過原來cap圖唔得 一定要銀行電子月結單嘅pdf檔 所以再upload多次

3號 收到第一個sms

7號 收到上按證個sms

但之後就一直冇消息 日日check幾次户口
到今日都未收到錢
洗唔洗咁耐呀
Btw希望大家都快啲收到錢 真係等救命

痴撚線我補完文件之後都冇收到SMS
連續打過6,7次喇
冇用 留咗言都唔會有人覆
冇肉食嘅嘢佢地點會上心
有冇打上去銀行問過?
冇再打上去啦,佢嗰個熱線同埋貸款批核部嗰個電話都唔同,上次係貸款批核部打俾我,然後我打返上去打勁耐都冇人聽,起碼打撚咗20次先有人聽
真係好想直接walk in上去問究竟我個申請處理完未
直接上去又咪係俾人耍
佢駛乜應酬你
經你介紹, 去一去果邊睇咗一陣, 抑鬱病再加深一層
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞